Test Spesialist

Jobbeskrivelse

Med ansvaret for komplekse og samfunnskritiske IT-prosjekter har vi i Netcompany et stort ansvar for å sikre at prosjektene vi leder og løsningene vi lager holder høy kvalitet. Vi vokser i rekordfart og ser etter deg som vil være med å bygge opp et miljø innen test ved vårt kontor i Oslo. Du vil være med å sette ditt preg på vårt faglige miljø i Norge, og samtidig bli en del av et internasjonalt miljø med rundt 200 testere. Dette er en spennende mulighet hvor du vil bli utfordret og få anledning til å utvikle deg i en profesjonell og morsom arbeidshverdag.

Hva vil det si å være Test Spesialist hos oss?

I rollen som Test Spesialist vil du være med og utvikle samfunnskritiske IT-systemer, som har innvirkning på våre kunder i offentlig og privat sektor, og mennesker på tvers av samfunnet. Dette gjør at vi føler jobben vår betyr noe ekstra.

Du vil alltid være en del av et prosjektteam med kollegaer fra Netcompany, som sammen jobber tett på kunden. Her er du bindeleddet mellom kunden, deres forretningsbehov og vår tekniske løsning. Gjennom ulike prosjekter vil du jobbe med et bredt spekter av moderne teknologier og verktøy når du:

 • Analyserer forretningsbehov og løsningens funksjoner
 • Utarbeider testplaner og designer tester av utviklet funksjonalitet
 • Utfører funksjonelle og ikke-funksjonelle tester av løsninger internt og i samarbeid med kunden

Hvem er du?

Du kan samle trådene mellom forretningsmessige og IT-tekniske problemstillinger, og som et bindeledd kan du forklare forretningsbehov for utvikleren og tekniske aspekter for kunden. Videre ser vi for oss at du:

 • Tenker abstrakt i forbindelse med utvikling av teststrategier
 • Er strukturert og organisert i test- og valideringsfasen
 • Har høyere formell utdannelse innen IT-relaterte studier/fag
 • Har erfaring fra lignende rolle, men dette er ikke et krav

Hvorfor jobbe hos oss?

I tillegg til at du vil jobbe sammen med dyktige folk i et sterkt og innovativt fagmiljø, kan vi tilby følgende:

 • Flat struktur og lite hierarki
 • Kontinuerlig utvikling og gode karrieremuligheter 
 • Faglige aktiviteter gjennom vårt kompetanseutviklingsprogram Netcompany Academy, samt globale faggrupper og sertifiseringer
 • En flust av sosiale aktiviteter som for eksempel fredagsbar, kinoklubb, quizgruppe, fotballag, squash, sommerfest, årsfest, årlig vinter- og sommertur med mye, mye mer!
 • Konkurransedyktig lønn og betingelser, gode forsikringer og pensjonsordning

Hvem er Netcompany?

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital transformasjon via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte opp under og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget. Vi tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning.  

Våre ansatte er nøkkelen til vår suksess, derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi har stor variasjon i arrangementer, fra brettspillkveld til tur til Jotunheimen, så det er noe for alle og enhver.  

Vi tar ansvar, helt enkelt.  

Hvordan søker jeg?  

Om du synes stillingen høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV, karakterer fra universitet/høyskole og eventuelle attester.   Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen. 

I Netcompany tror vi at en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass er sentral for vår suksess. Derfor oppfordres alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, seksuell legning, funksjonshemming, alder, religion og tro, etnisk bakgrunn, nasjonalitet, kjønnsidentitet eller kultur. Vi forplikter oss til å leve ut en kultur der vi gir like muligheter for alle.

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share