Summer internship 2023

Jobbeskrivelse

Kickstart karrieren din med summer internship i Netcompany!

Summer internship i Netcompany var en kul og lærerik opplevelse, der vi ble kastet rett ut i et prosjekt, hvor vi som summer interns sto for all utviklingen. Det ga et innblikk i konsulentbransjen, erfaring med å jobbe i høyt tempo, teamarbeid, kvalitetssikring, og mye moro. Vi satt også igjen med en god mestringsfølelse da vi leverte prosjektet og kunden virket å være fornøyd.

Hva betyr det å være summer intern i Netcompany?

Ønsker du en smakebit på hvordan det er å være med på å levere morgendagens løsninger i det digitale landskapet? Som summer intern i Netcompany får du mulighet til nettopp dette! Du vil jobbe på et reelt prosjekt for en av våre kunder i team sammen med andre sommerstudenter og konsulenter fra Netcompany. Du vil få en prosjektleder som passer på at du får den oppfølgingen og støtten du måtte trenge. I tillegg er vi genuint opptatt av at å jobbe hos oss skal være morsomt og sosialt. Derfor inviterer vi på flere morsomme aktiviteter underveis.

Hvorfor velge et summer internship hos Netcompany?

Det er mange fordeler ved å tilbringe sommeren hos oss. Vi ønsker at våre summer interns skal få den komplette opplevelsen av hvordan det er å jobbe som konsulent. Derfor får du:

  • Prøvd deg som konsulent på et reelt prosjekt for en av våre kunder
  • Utviklet deg faglig innenfor systemutvikling
  • Erfare og lære hvordan det er å jobbe i et team med reelle tidsfrister
  • Være med på mange morsomme og sosiale aktiviteter, som for eksempel sommerfest med resten av Netcompany, minigolf, Escape Room og mye annet
  • Utvidet ditt nettverk og får nye venner 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter 3.- og 4.klassinger som akkurat har startet på, eller har planer om å gjennomføre en mastergrad innen informatikk, datateknologi eller lignende. Vi vil ha deg som:

  • Ønsker å bruke sommeren på å utvikle deg og skape sosialt og faglig nettverk
  • Liker å jobbe i team, dele kunnskap og lære av andre
  • Kan vise til gode akademiske resultater
  • Kan vise til verv eller relevante deltids- eller sommerjobber
  • Behersker norsk skriftlig og muntlig

Hvem er vi?

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. For å kunne levere de beste skreddersydde IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. Ved å kontinuerlig støtte og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelige opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget, og som tar ansvar for alle aspekter av et prosjekt.

Hvordan søker jeg?

Send inn din CV, søknadsbrev og karakterer fra universitet/høgskole og videregående skole. 

Søknadsfrist: 01.10.2022, men vi vurderer søknader fortløpende. 

Internship-periode: 19. juni - 28. juli 2023

Kontakt: Har du noen spørsmål om stillingen, send gjerne en mail til Thea Haugan på theaha@netcompany.com eller ring på 95489606. 

I Netcompany ønsker vi at de ansatte skal reflektere samfunnet rundt oss og vi ser verdien av å ha en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror at dette er sentralt for vår suksess, og vi inviterer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn. 

Om arbeidsgiveren

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. Ved å kontinuerlig støtte og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er opptatt av å være helt i forkant, og som tar ansvar for alle aspekter av et prosjekt. Vi har kontorer i Norge, Danmark, Polen, Nederland, Storbritannia og Vietnam med over 3000 ansatte.

Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi drar på lønningspils, har arrangementer hvor familie og partnere inviteres, drar til Hemsedal, går på kino og mye annet.

Vi tar ansvar, helt enkelt.

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share