Recruitment Consultant til Netcompany HR

Job Description

Som vores nye Recruitment Consultant, har du netop nu en unik mulighed for at blive en del af branchens dygtigste rekrutteringsteam. Du får et job med ansvar fra start og spændende arbejdsopgaver, hvor du vil være med til at sikre, at vi i Netcompany når vores ambitiøse mål og fortsætter vores vækst.

 

Vital del af Netcompanys succes

I Netcompany er vores medarbejderes viden råstoffet i vores succes. Med vores markante vækst de seneste år tæller Netcompany i dag mere end 2000 ansatte i Danmark, Norge, Polen, Holland, England og Vietnam, og ambitionen er at fortsætte væksten de kommende år – både nationalt og internationalt.

I Netcompany er HR-afdelingen en vital del af selve forretningen og arbejder målrettet for altid at være på forkant med de dygtigste profiler indenfor IT.

Som afdeling og HR-professionelle arbejder vi dedikeret i forhold til de forskellige dele af organisationen og i forhold til vores kommende medarbejdere og ledere. Det kræver en dybdegående forståelse for, hvad mennesker brænder for og hvordan de trives og udfordres bedst muligt, så de kan yde deres bedste i en dynamisk hverdag.

 

Som led i vores vækst søger vi dig! – som Recruitment Consultant i Netcompany

Konkurrencen om de dygtigste IT-profiler er gennem de seneste år blevet skærpet, hvilket stiller store krav til vores evne til at hjælpe forretningen med at finde de rette medarbejdere. Til at understøtte den forsatte vækst, søger vi nu en profil, som har sit faglige afsæt i HR og brænder for search og rekruttering.

Du indgår i HR-afdelingens stærke rekrutteringsteam, hvor du arbejder tæt sammen med kompetente kolleger, der alle brænder for at nå vores ambitiøse HR-mål sammen. Du har en uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau, fordi du skal være i øjenhøjde med resten af Netcompany og fordi du selvstændigt skal være i stand til at sætte dig ind i store mængder kompleks viden.

Arbejdet er i dets natur opsøgende, så du skal kunne lide at være ”på” på den gode måde i dialogen med både kandidater og kolleger på tværs af organisationen. Vi arbejder i et kontinuerligt flow, hvor det er vores kolleger og forretningen, der definerer vores opgaver og tid.

 

Vi sørger for, at du bliver klædt på

Det er ikke et krav, at du har erfaring med rekruttering indenfor IT (men det er selvsagt en fordel). Du får den opbakning og sparring, du har brug for, og vi sikrer, at du hurtigt kommer ind i tingene gennem en grundig onboarding. 

 

Dine primære opgaver:

• Rekruttering af IT-profiler med fokus på search i relevante databaser

• Koordinering og gennemførsel af rekrutteringssamtaler

• Sparringspartner og rådgiver for vores forretning inden for rekrutteringsområdet

• Deltagelse i Employer Branding aktiviteter

• Andre HR-opgaver – vi løfter i flok

 

Vores forventninger til dig  

Vi ønsker, at du brænder for at arbejde effektivt og ambitiøst i en dynamisk og spændende hverdag. Derudover forestiller vi os, at du:

• Har en relevant kandidatgrad

• Er selvstændig men også samarbejdsorienteret

• Trives med tempo og eksekvering

• Gerne har erfaring med search og rekruttering

• Har kendskab til IT-branchen er et plus men ikke en nødvendighed

• Taler/skriver flydende dansk og engelsk

 

Ingen prioriterer det sociale højere end os 

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents, til sportsklubber, vinsmagninger og meget andet. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

Send din ansøgning – hellere i dag end i morgen

Du er altid velkommen til at kontakte Senior HR Manager, Caroline Riisager Rust på mail: crru@netcompany.com  vedr. jobbets indhold og udfordringer.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share