Recruiter

Job Description

Wil je werken bij één van de meest succesvolle IT-bedrijven van Nederland en Noord-Europa? Waarbij je, afhankelijk van jouw rol, bijdraagt aan de uitvoering van grote en innovatieve IT-projecten met een maatschappelijk belang? Doe je dit graag in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Solliciteer dan nu bij Netcompany!

Wat ga je bij ons doen?

Als recruiter lever je een actieve bijdrage aan het mede vormgeven van het wervings- en selectieproces. Je zet je dagelijks in om de juiste mensen te vinden die de verdere groei van Netcompany mede mogelijk zullen maken. 

Qua werkzaamheden kun je onder andere denken aan:

 • Selecteren van IT-profielen en daarmee zorgdragen voor het behalen van de wervingsdoelstelling binnen de afgesproken tijd en volgens de gestelde kwaliteitsnormen;
 • Initiëren en uitvoeren van wervingscampagnes;
 • Leggen en onderhouden van contact met externe partijen zoals de TU Delft en andere hogescholen en universiteiten;
 • Organiseren van en deelnemen aan activiteiten met betrekking tot employer branding;
 • Coördineren van de selectiegesprekken;.
 • Beoordelen en opvolgen van de inkomende sollicitaties

 

Over jou

Je hebt recent een studie afgerond op hbo- of universitair-niveau, bij voorkeur in de richting van HRM. Je bent bekend met de bestaande wervingskanalen, beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden en kunt je dan ook goed uitdrukken in woord en geschrift in zowel het Nederlands als Engels. Je bent resultaatgericht maar blijft kritisch én bent creatief in het bedenken van wervingscampagnes. Zowel binnen een team als zelfstandig werkend kom je goed tot je recht. Kennis van IT is, net als ervaring met werving binnen de IT-markt, een pré.Interesse of meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan nu! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jaimy Helfrich (senior HR consultant) via jaimy.helfrich@netcompany.com of 06-35117945.

Het liefst ontmoeten we je natuurlijk persoonlijk, maar afhankelijk van de huidige situatie kunnen onze sollicitatiegesprekken ook digitaal plaatsvinden.
 

Wij bieden

 • Een open en informele sfeer in een internationale setting;
 • Netcompany Academy met allerlei ontwikkelmogelijkheden toegespitst op jouw specifieke rol en behoeftes;
 • Leuke sociale activiteiten zoals een Game Night en een Summer Night Party;
 • Een prachtig kantoor in hartje Delft;
 • Dagelijks verzorgde lunch;
 • En niet te vergeten: slimme collega’s waarmee je aan de gaafste IT-projecten, met maatschappelijk belang, gaat werken.
   

Over Netcompany
Netcompany is opgericht in 2000 en inmiddels één van de meest succesvolle IT-bedrijven in Noord-Europa met, naast Nederland, kantoren in Denemarken, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam. Wereldwijd zijn voor Netcompany meer dan 2500 van de meest bekwame IT-consultants en -developers werkzaam en we zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s om onze teams te versterken. Onze informele cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, flexibiliteit en samenwerking met zowel collega’s als klanten.

Ons Centre of Excellence stimuleert interne kennisontwikkeling en -deling en biedt jou als medewerker de kans je verder te ontwikkelen. Er zijn binnen Netcompany verschillende kennisgroepen actief die zich onder andere bezighouden met specifieke technologieën, projectbeheer en methodologie.

Work place
Netherlands
Apply for vacancy

Share