Nyutdannet utvikler med oppstart august 2021

Jobbeskrivelse

Netcompany søker etter dyktige nyutdannede utviklere som ønsker å påvirke hvordan fremtidens IT-løsninger skal utvikles. Vi ser etter deg som ønsker å utgjøre en forskjell og har lyst til å påvirke samfunnet positivt. 

Start karrieren som utvikler i Netcompany 

«Min første tid i Netcompany har vært utrolig lærerik. Med et sterkt fagmiljø i ryggen og ikke minst mye fokus på det sosiale har det gått over all forventning. Det er veldig gøy at man får prøvd seg i ulike roller. Jeg hadde knapt jobbet mer enn 6 måneder før jeg hadde fått prøvd meg som alt fra utvikler via teamlead til prosjektleder». 

Som utvikler i Netcompany vil du jobbe kodenært i tverrfaglige team sammen med dyktige og hyggelige kolleger i Netcompany. Selvstendig programmering, planlegging, kundekontakt og oppfølging, testing og kvalitetssikring er alle eksempler på typiske arbeidsoppgaver. Hos oss er det plass til alle typer utviklere, enten du er den joviale pratmakeren som alltid tar ordet i forsamlingen, eller om du er den introverte hackeren som foretrekker å la koden ta seg av snakkingen. Hvor mye ansvar du får i prosjektet styrer du i stor grad selv. Gjennom vår mentorordning og kompetanseutviklingsprogram hjelper vi deg på veien. 

 «Netcompany tør å gi deg ansvar tidlig, og det er nok det jeg ser på som firmaets største styrke, og konkurransefortrinn. Man får virkelig utfordret seg selv, og man blir av og til kastet uti det, men det legges godt til rette for at man skal lykkes. Du er ikke alene og kunnskapsdelingskulturen er fantastisk».  

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har bachelor- eller masterutdanning innenfor IT og systemutvikling og som har et brennende engasjement og et ønske om å utvikle de beste og mest spennende løsningene! 

Hvordan søker jeg?

Om dette høres spennende ut kan du sende inn en søknad og legge ved CV, vitnemål fra videregående, karakterer fra universitet/høyskole og eventuelle attester. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen (OBS: vi tar ikke imot søknader via mail):

  • E-post: hr.no@netcompany.com 
  • Tlf: 24 13 17 50

Oppstart vil være august 2021, men det er mulighet å starte før dersom man ønsker det. Søknadsfrist er 31. mai, men søk gjerne før da vi går igjennom søknader fortløpende.

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

 

Ytterligere informasjon

Vi følger myndighetenes retningslinjer hva gjelder COVID-19 og kjører deler av intervjuprosessen digitalt for å bidra til å redusere smittespredning.

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share