Team Lead

Selskapsbeskrivelse

Er du en fullstack utvikler som kan lede teamet? 

I Netcompany sitter våre utviklere sammen i team hos våre kunder. Vi er et IT- konsulentselskap som leverer samfunnskritiske prosjekter og en av de faktorene som gjør at vi lykkes med dette er måten vi organiserer oss i team. I Netcompany ser vi verdien av våre team gjennom hvordan det bidrar til kompetanseoverføring og felles eierskap til løsningen som utvikles. Hos oss har vi en filosofi om at IT-folk leder IT-folk. Vi ser nå etter en fullstack utvikler som er interessert i å ta steget i retning ledelse og ta ansvar i et av våre utvikler-team ute på prosjekt.

Stillingen er en spennende mulighet for deg som ønsker å ta mer ansvar utover dine programmeringsoppgaver og ønsker å utvikle deg i retningen av prosjektleder hos oss på sikt. 

Jobbeskrivelse

Rollen som Team Lead 

Som Team Lead i Netcompany vil du bidra til å drive utviklingsarbeidet fremover i teamet. Du jobber hands-on med programmering av løsningen, samtidig som du tar ansvar for å planlegge sprinter, fordele oppgaver i teamet og se på forbedringer av prosesser. En del av jobben er å ha møter med kunden og prosjektleder for å holde de oppdatert, og sikre nødvendige avklaringer. En viktig ting du har fokus på er også at teamet har det bra, og at dere får utnyttet hverandres styrker.

Hvem er du? 

Det ligger naturlig for deg å ta mer ansvar, og du ser verdien av å spille de rundt deg gode. Derfor kan du godt ta de kjedelige oppgavene som dukker opp for å ikke forstyrre arbeidsflyten til de andre i teamet. Du har en interesse for prosesser, og hvordan det kan gjøres justeringer for å optimalisere måten dere jobber på. Du ønsker å drive arbeidet dere gjør fremover, og trives med å sitte i møter hvor det blir tatt avgjørelser om fremdriften av prosjektet. Du er ikke redd for å ta beslutninger, og følge opp samtaler det kan være vanskelig å ta. Forretningsforståelsen du har gjør at du også kan se andre perspektiver som design og business. Kommunikasjon er noe du mestrer, og gjør at du kan formidle tekniske aspekter til en “ikke-teknisk” person. 

Du trenger ikke ha ledererfaring, men egenskapene og interessen for å bli en god leder. Vi ser for oss at du tar ansvaret i teamet gradvis, og vokser inn i rollen som Team Lead etter hvert. Hva en Team Lead rolle innebærer hos oss vil variere fra prosjekt til prosjekt, og vi er opptatt av at ansvaret er tilpasset din utvikling. 

Kvalifikasjoner 

  • Høyere utdanning innen relevante IT-studier 
  • 3 -5 års programmeringserfaring med Javascript og Java eller C# 
  • Erfaring med å jobbe i team og kundekontakt 
  • Behersker norsk skriftlig og muntlig 

Hvordan søker jeg? 

Har du noen spørsmål om stillingen eller om hvordan det er å jobbe i Netcompany er du hjertelig velkommen å ta kontakt med oss. 

Søknadsfrist er 8.november, men søk gjerne før da vi vurderer kandidater fortløpende. 

Vi i Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn. 

Hvem er Netcompany?

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. Ved å kontinuerlig støtte og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativ og kunnskapsbasert miljø som er opptatt av å være helt i forkant, og som tar ansvar for alle aspekter av et prosjekt. Vi har kontorer i Norge, Danmark, Polen, Storbritannia og Vietnam med over 25000 ansatte. Vi er i dag det raskest voksende IT-konsulentselskapet i Nord-Europa, mye gjennom måten vi organiserer oss som selskap, og måten vi leverer IT- løsninger.

Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi drar på lønningspils, har matkvelder, har arrangementer hvor familie og partnere inviteres, drar på hytteturer, trener sammen, går på kino og mye annet. 

Ytterligere informasjon

Vi følger myndighetenes retningslinjer hva gjelder COVID-19 og kjører store deler av intervjuprosessen digitalt for å bidra til å redusere smittespredning. 

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share