FPA graduate position in Group Finance

Jobbeskrivelse

Vi leder efter en målrettet Business Controller, der har et drive udover det sædvanlige. Du er nyuddannet eller i begyndelsen af din karriere og kommer til at spille en central rolle i at sikre en rettidig og præcis ledelsesrapportering samt dybdegående analyser af vores forretning og finansielle KPI’er.

Arbejdsopgaver og Teknologier
Du vil blive en del af et velfungerende team, hvor du har rig mulighed for at sparre og udvikle dig sammen med dine kolleger. Du kommer til at arbejde tæt sammen med Head of Group FP&A, hvor du bl.a. vil få selvstændigt ansvar for dele af den finansielle månedsrapportering til direktionen, herunder følge op på vores forretningsområder samt udarbejde præsentationer.

Foruden ansvar for egne områder, får du ligeledes en bred berøringsflade, hvori samarbejde med forretningens andre Shared Service afdelinger er en væsentlig del heraf. Stillingen vil give dig et unikt indblik i virksomheden finansielle værdidrivere og en forståelse for, hvilke finansielle parametre som driver en virksomhed.

I jobbet som Business Controller skal du endvidere:

  • Foretage forretningsmæssige analyser
  • Kommentere på månedsrapporter for dine områder
  • Bidrage til kontinuerlig forbedring af månedsrapporteringsprocessen 
  • Deltage med egne ansvarsområder i udviklingen af vores systemstruktur

Om dig
Som person har du et højt drive og et stærkt engagement og du besidder evnen til at kommunikere på tværs af organisationen. Du har gennemslagskraft og forretningsforståelse. Du er en stærk analytiker, og det er vigtigt, at du er proaktiv og kan udfordre organisationen. Desuden har du sans for detaljen, er kvalitetsorienteret og sætter en ære i at levere til aftalte deadlines.

Herudover forestiller vi os, at du:

  • Er nyuddannet, eller i starten af din karriere indenfor en Cand.Merc, f.eks. Cand.Merc.Fir, Cand.Merc.Asc, Cand.Merc.Aef., eller lignende uddannelse
  • Har erfaring med arbejde i Excel, samt bearbejdning af store datamængder
  • Med fordel har erfaring med at arbejde og programmere i VBA

Vi sikrer din udvikling!

Vi har mange års erfaring med at tage imod nyuddannede kolleger, og et setup der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere. Ydermere, vil du have muligheden for at prøve kræfter med forskellige opgaver og skræddersy din erfaring efter det du brænder for.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

 

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share