Vill du veta hur det egentligen är att börja som IT-konsult efter studierna? Nu har du chansen…

Vi har fullt upp med att utveckla några av Danmarks mest betydelsefulla projekt. Därför söker vi nu nyutexaminerade masterstudenter i IT-teknik, som har lust att göra skillnad tillsammans med oss. Hos oss får du nämligen en helt unik möjlighet att sätta ditt eget avtryck på några helt enastående lösningar.

Vad kan vi erbjuda dig? 

Läser du en master med IT-orientering eller har du nyligen tagit examen, kan du programmera och har lust att vara en del av våra projekt? Då har du möjligheten att ta ett kravlöst snack med en av våra IT-konsulter, som nyligen har varit i din sits. Det är helt naturligt att ha mängder med frågor och funderingar när man ska välja sitt första riktiga jobb. De kan dels berätta om sina egna roller, de projekt de har varit med i och hur det varit att börja som nyutexaminerad. De kommer också kunna berätta om alla utvecklingsmöjligheter som vi har att erbjuda på Netcompany. Samt om det finns något man ska vara uppmärksam på i starten. Du kan samtidigt få höra lite om vår unika sociala kultur, dina karriärmöjligheter, Netcompany Academy och Center of Excellence med fokus på att skapa en hög professionell nivå och vidareutveckla dina kompetenser. 

Ta nästa steg

Det enda du ska göra är att fylla i formuläret nedan. Om vi har en ledig tjänst, som passar din profil, så avtalar vi en tid per mail som passar dig. Vi kommer naturligtvis låta dig komma i kontakt med någon av våra anställda som har en liknande utbildning som du, så du får den bästa möjliga insikten i alla de möjligheter vi har att erbjuda dig. 

Vi kan tyvärr inte garantera alla ett samtal… 

…men vi kommer göra vårt bästa. Har vi inte någon tjänst som passar din profil kommer vi ge dig några goda råd hur du löpande kan hålla dig uppdaterad på nya tjänster.

Vi ser fram emot att höra från dig.