Gør en forskel. Bliv en del af Netcompany

Gør en forskel. Bliv en del af Netcompany

Vil du være med til at gå forrest i den digitale transformation og hjælpe med at udvikle  sammenhængende og bæredygtige samfund?
Nu har du muligheden!

Vi hjælper dig med at excellere

Er du i starten af din karriere, eller leder du efter mere ansvar som erfaren profil? Lad os finde den rette vej for dig.
Jeg har altid ønsket mig en karriere, hvor jeg kan nørde med det tekniske. Dog nyder jeg også at skulle forklare mine beslutninger og sparre om løsningerne med mit team. Som seniorarkitekt har jeg muligheden for at arbejde i smørhullet mellem manager-rollen med lederansvar og specialist-rollen med teknisk ekspertise. Kort sagt: det helt rigtige karrierespor for mig.
Thomas Pilgaard Nielsen

Senior Architect

Netcompany Academy

Vi giver dig et unikt læringsmiljø og branchens bedste muligheder for karriereudvikling i et stærkt, socialt fællesskab, hvor IT-folk leder IT-folk.

For at sikre din løbende udvikling, bliver du tilknyttet Netcompany Academy – vores eget træningsprogram, der består af seminarer, certificeringer og pop-up kurser. Alle seminarer og kurser er skræddersyet til at understøtte de værktøjer og den viden du tilegner dig via dit daglige virke og dine ansvarsområder.

"Der er i høj grad brug for dig, der tager ansvar på digitaliserings­området, og som kan udtænke og bygge digitale løsninger."

André Rogaczewski

CEO & Co-founder

Hos os kommer du til at spille en afgørende rolle i den digitale transform­ation og sætte dit aftryk på udviklingen af bæredygtige samfund.