Senior Talent Acquisition Consultant til Oslo

Selskapsbeskrivelse

Vårt Talent Acquisition-team ser etter en ambisiøs rekrutterer med noen års erfaring, som skal bidra til at Netcompany når sine vekstambisjoner! Sammen med et sterkt team, vil du jobbe inhouse med rekruttering av teknologer som skal utvikle samfunnsnyttige IT-løsninger for kunder som Statens Legemiddelverk, Møller Mobility Group og Oslo kommune. Vår kultur kjennetegnes av sterkt samhold der vi støtter hverandre, spiller hverandre bedre og har det gøy på jobb!
 

Senior Talent Acquisition Consultant i Netcompany

Som Senior Talent Acquisition Consultant i Netcompany har du en tempofylt hverdag der du bidrar til vår videre vekst ved å tiltrekke, oppsøke og ansette både nyutdannede og erfarne IT-talenter. Du vil ha et selvstendig ansvar for egne rekrutteringsprosesser og sammen med teamet sørge for at vi til enhver tid er oppdatert på trender og bruker best practice i vårt rekrutteringsarbeid. Du vil bli godt kjent med det norske IT-markedet og samarbeide tett med stakeholders, både i og utenfor selskapet.
 

Arbeidshverdagen din vil blant annet bestå av følgende:

  • Rekruttering av IT-profiler fra A til Å
  • Koordinering og gjennomføring av intervjuer
  • Rolle som sparringspartner og rådgiver innenfor rekrutteringsfaget - både innad i Talent Acquisition-teamet og ut mot forretningen 
  • Deltakelse i Employer Branding aktiviteter som bidrar til å tiltrekke oss de rette kandidatene
     

Hvem er du?

Vi ser etter deg som noen års erfaring med rekruttering, gjerne fra rekrutteringsbyrå eller lignende, som ønsker å ta ditt neste steg i karrieren! Du kan vise til gode resultater og har et selger-mindset. Du har gjerne erfaring med rekruttering av IT-kandidater, men dette er ikke et krav.

Siden markedet preges av høy konkurranse, er det viktig at du liker utfordringer, drives av tydelige mål og har evne til å håndtere mange baller i luften - samtidig som du leverer kvalitet i alle ledd. Du får energi av å jobbe med mennesker, knytter lett kontakt med andre og bygger raskt tillit. Gode kommunikasjonsevner, samt et løsningsorientert og strukturert hode er helt sentralt for å lykkes i rollen.

Du både snakker og skriver norsk på et profesjonelt nivå.
 

Hvorfor Netcompany? 

I Netcompany vil du bli del av et ungt og engasjert Talent Acquisition-team bestående av 8 rekrutterere og en Employer Branding-ansvarlig. Hos oss er hverdagen fylt med mye humor, der latteren sitter løst og vi tar vare på hverandre!

I Netcompany har vi flat struktur og lite hierarki, og du blir lett kjent med kollegaer på tvers av team og avdelinger gjennom et flust av sosiale aktiviteter som for eksempel fredagsbar, kinoklubb, idrettsgrupper, sommerfest, årsfest, årlig vinter- og sommertur og masse mer!
 

Hvordan søker jeg?

Om dette høres spennende ut kan du sende inn en søknad og legge ved CV, vitnemål og eventuelle attester. Søknadsfrist er 1. januar, men søk gjerne før da vi går igjennom søknader fortløpende.

Ta gjerne kontakt med John Kristian Borge (Senior Talent Acquisition Consultant) om du har spørsmål:

  • 940 56 007
  • johnkb@netcompany.com
     

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share