IT Manager

Jobbeskrivelse

Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter, og har du lyst til at levere de mest samfundskritiske og banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye kollega i rollen som Manager i Netcompany. Stillingen er en spændende mulighed for dig, som ønsker at blive udfordret i en rolle, der kræver stærke IT-faglige kompetencer kombineret med erfaring indenfor ledelse af komplekse IT-projekter og dygtige medarbejdere.

Mere end en IT Leverandør
I Netcompany leverer vi løsninger til både den offentlige og private sektor. I vores offentlige portefølje leverer vi de mest afgørende løsninger til Danmark i et nært, agilt og strategisk samarbejde med vores kunder. Af eksempler på nogle offentlige løsninger, kan nævnes Digital Post, borger.dk og den nye gældsinddrivelsesløsning til SKAT.

I Netcompanys private portefølje, laver vi løsninger der transformerer kunderne digitalt. Det betyder, at Netcompany er med til at skabe bedre kundeoplevelser, nye produkter og effektivisering af processer internt. Vi stræber imod at være en strategisk samarbejdspartner, der vil være mere end en leverandør men også bidrage til at drive en mere omkostningseffektiv forretning. Af kunder tæller blandt andre Topdanmark, Parken Sport & Entertainment og CPH Airports.

Din hverdag i Netcompany
Du får ansvaret for at lede projekter og teams sikkert i mål. I Netcompany stiller vi krav til at alle, også ledere, har stærke IT-faglige kompetencer. Det betyder, at du som leder både får personaleansvar for dit team og er overordnet ansvarlig for din leverances kvalitet og fremdrift. Derudover vil du også have ansvar for rådgivning og forretningsudvikling hos kunden samt tilbudsskrivning.

Du vil i rollen som Manager beskæftige dig med en bred palette af forskellige teknologier. I Netcompany leverer vi på alle markedsudbredte teknologier herunder .Net, C#, Java, Salesforce, Sharepoint, Dynamics CRM, Sitecore, ReactJS, Angular, Docker, Azure, Azure DevOps, Octopus, Oracle, Episerver m.fl. Valget af teknologi bestemmes altid efter, hvad der giver kunden størst værdi.

Sideløbende med ledelsen af projektet bliver du også mentor for unge, talentfulde Konsulenter eller Senior Konsulenter. Mentorrelationen er en varig relation, der giver dig mulighed for at følge og udvikle dine mentees igennem deres karriere i Netcompany.

Din hovedopgave vil være ledelse af IT-projekter:

  • Ledelse af IT-projekter oftest med afsæt i agile udviklingsmetoder
  • Deltagelse og input til styregruppemøder med Netcompanys og kundens ledelsesrepræsentanter
  • Rådgivning af kunden i relation til leverancen
  • Sikre fremdrift ved at skabe afklaring og retning for projektdeltagerne
  • Koordinering på tværs af projektets spor, såsom test, organisatorisk implementering og ikke mindst udvikling

Derudover vil du være involveret i:

  • Ledelse af tilbudsteams
  • Udviklingssamtaler med mentees

Om vores nye kollega
Du har flere års erfaring fra IT-branchen og kommer med en kandidatuddannelse, gerne indenfor Software Engineering, Datalogi, Information Technology eller lignende. Det er vigtigt, at du har en solid kommerciel forståelse, er en ambitiøs og tillidsskabende leder, og at du besidder en høj grad af professionalisme og integritet.

Derudover forestiller vi os, at du har:

  • Stærke IT-faglige kompetencer
  • Flere års erfaring med projektansvar for større IT leverancer
  • Erfaring med agile udviklingsmetoder

Din udvikling
Selvom du kommer med mange års erfaring, prioriterer vi din udvikling højt. Når du starter hos os, vil du, parallelt med dit arbejde, indlede et forløb på Netcompany Academy, som er vores eget interne uddannelsesprogram. Her møder du inspirerende undervisere og bliver en del af Netcompanys Manager netværk. I Netcompany har vi udover vores Academy også en mentorordning. Det betyder, at foruden du også selv skal være mentor for andre, vil du også blive tilknyttet en mentor, som coacher dig og sparrer med dig om din videre karriereudvikling. Fælles for alle vores medarbejdere er, at de brænder for at gøre en forskel og blive dygtigere i processen, og vi skaber de optimale rammer for den udvikling. 

Efter et succesfuldt leveranceforløb vil du have mulighed for at blive tilknyttet en ny kunde eller leverance. Dette er derfor en unik mulighed for at få en bred erfaringsbase og for at fortsætte din faglige- og ledelsesmæssige udvikling i mange år.

Om Netcompany
Netcompany blev grundlagt år 2000 og har hovedkvarter i København. I dag er vi et internationalt selskab med mere end +3000 medarbejdere i 6 lande. Vi er en rendyrket IT-serviceleverandør af innovative, samfunds- og forretningskritiske løsninger, der fremskynder kundernes digitale omstilling gennem udvikling, vedligehold og drift af digitale platforme, kernesystemer og brugerflader. Vi leverer end-to-end IT-services, fra analyser og rådgivning til implementering og drift, til en bred kundebase bestående af store og mellemstore Nordeuropæiske virksomheder fra forskellige industrier i de private og offentlige sektorer. Gennem årene har vi holdt fast i vores kerneværdier og er aldrig gået på kompromis med de kvaliteter, som vores virksomhed blev grundlagt på.

Send os en ansøgning
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com 

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share