HR-Consultant

Selskapsbeskrivelse

Vårt splitter nye kontor i Trondheim søker en hverdagshelt innen HR! 

Som vår nye HR Consultant til vårt Trondheimskontor får du en unik mulighet til å bli en del av og forme vårt nye kontor i Trondheim. Du får en rolle med mye ansvar fra dag én, og du vil få muligheten til å jobbe bredt innenfor HR. Dette er en nyopprettet stilling, og du vil ha en fantastisk mulighet til å forme din egen hverdag!  

I Netcompany er de ansatte grunnen til vår suksess, og med vår markante vekst de siste årene er det i dag i overkant av 3000 ansatte i Netcompany fordelt på våre kontorer i Norge, Danmark, Polen, Nederland, England og Vietnam, og ambisjonen er å fortsette veksten de kommende årene. Som en del av denne reisen åpnet vi i august vårt Trondheimskontor.

Jobbeskrivelse

I HR avdelingen i Netcompany jobber vi variert med oppgaver innenfor rekruttering, Employer Branding, onboarding og People Development. Som HR Consultant på vårt Trondheimskontor vil dine primære oppgaver være tilknyttet flere av disse områdene, og stillingen vil innebære selvstendig ansvar innenfor dette. Det må også påregnes HR administrative oppgaver til stillingen.  

Hvem er du?  

  • Du har mastergrad innenfor relevant fagområde 

  • Du har 3-5 års erfaring med rekruttering, men at du også har erfaring fra andre HR faglige oppgaver  

  • Du både snakker og skriver norsk på et profesjonelt nivå. 

  • Du liker utfordringer og har evne til å håndtere mange baller i luften samtidig som du leverer kvalitet  

  • Som person er du glad i mennesker, knytter lett kontakt og bygger tillit   

  • Du er selvgående og løsningsorientert  

  • Du er selvstendig, men trives også med å jobbe i team 

  • Du har en interesse for teknologi  

I Netcompany er vi opptatt av gode kvalitative prosesser, og vi legger mye tid i det som vi kaller for vårt håndverk for å skape en kandidat- og ansattreise som overgår alt annet. Du tenker derfor kvalitet i alle ledd og ønsker å jobbe for å forbedre våre prosesser, med en interesse for HR og rekruttering som fag.   

Hva kan vi tilby  

«Å være en del av HR-teamet i Netcompany er både lærerikt og morsomt! Til daglig får jeg mange faglige utfordringer og muligheten til å ta ansvar i rollen min. Vi er et utrolig bra team som jobber svært godt sammen!» 

Du vil bli en del av vårt fantastiske HR-team bestående av 10 personer, og sammen vil vi bidra til å videreutvikle Netcompany! Sammen med HR-teamet, både lokalt og globalt, vil du være med og bygge et moderne og nytenkende HR team, og du vil få svært gode lærings- og utviklingsmuligheter innenfor ditt fagområde.  

Utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi drar på lønningspils, vi drar til Hemsedal, trener, går på kino og mye annet. Ta gjerne en titt på Facebook, LinkedIn og Instagram så kan du få et lite innblikk i hvordan det er hos oss!  

Hvordan søker jeg? 

Om dette høres spennende ut kan du sende inn en søknad og legge ved CV, vitnemål og eventuelle attester. Har du spørsmål vedrørende stillingen kan du ta kontakt med John Kristian Borge (johnkb@netcompany.com).  

Søknadsfrist er 12.januar 2022, men søk gjerne før, da vi går igjennom søknader fortløpende. 

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share