Erfaren NAV udvikler

Jobbeskrivelse

Vi har en unik mulighed åben, for dig der gerne vil arbejde i et konsulenthus med alle de sociale og udviklingsmæssige muligheder det giver, men gerne vil slippe for at skifte arbejdsopgaver ofte og i stedet fordybe dig og dygtiggøre dig i én bestemt løsning.

Vi søger en NAV udvikler med et par år på bagen, som får til opgave at vedligeholde og videreudvikle vores interne ERP løsning.

Løsningen er kompleks og udfordrende, så du kommer ikke til at kede dig. Løsningen sikrer rettidig, smidig og korrekt afrapportering internt og til markedet for alle vores forretningskritiske IT-løsninger på tværs af vores forskellige forretningsenheder i Danmark, Polen, Holland, England, Vietnam og Norge.

Som erfaren NAV udvikler i Netcompanys interne udviklingsafdeling vil du indgå i det faste team, der har ansvaret for at gøre livet lettere for vores forretning, når der skal faktureres, aflægges regnskab, budgetteres mm. Som C25 virksomhed har vi stort fokus på, at processerne i og omkring vores ERP løsning fungerer optimalt, så vi kan være klar med regnskab tidligt.

Arbejdsopgaver
Du får ansvaret for afklaring af behov til løsningen i tæt samarbejde med Finance afdelingen, samt den efterfølgende implementering og test af løsningen.

Eksempler på dine arbejdsopgaver er:

  • Systemudvikling - både front-end, back-end
  • Integrationer til custombuild løsninger, datawarehouse mm
  • Afholdelse af workshops
  • Omsætte krav til design af nye funktioner
  • Daglig sparring i NAV teamet for at sikre et højt teknisk og forretningsmæssigt niveau
  • Landespecifikke tilretninger, så løsningen lever op til pågældende landes finanskrav
  • Afholdelse af workshops i tæt samarbejde med Finance og andre teams i Netcompany

Om vores nye kollega
Du har erfaring med at udvikle i C/AL, en IT-teknisk baggrund og er kandidat i datalogi, software, IT eller en anden teknisk/matematisk kandidatuddannelse. Du er tryg i engelsk og dansk i både tale og skrift.

Du er struktureret, grundig, ansvarsbevidst og tager fuldt ejerskab over dine opgaver. Du kan være bosat i nærheden af Århus eller København. En del af det eksisterende team er placeret i Århus, og vores Finance afdeling er i København.

Danmarks mest succesfulde IT-virksomhed
Hos Netcompany bliver du en del af Danmarks dygtigste IT-konsulenthus. Netcompany er gået fra start up i 1999 til sværvægter i den danske IT-branche. Selvom vi har rundet 3.000 medarbejdere, er vi stolte af, at vi har bevaret en kultur med høj agilitet, lavt hierarki, hurtige beslutningsgange og ikke mindst et unikt sammenhold på tværs af virksomheden.

Vi leverer forretningskritiske IT-løsninger og rådgivning, der hjælper vores kunder med at opnå markante forretningsfordele og effektiviseringer ved udnyttelse af den nyeste teknologi. Vores fokusområder er forretningsapplikationer, portaler og systemintegration, systemforvaltning og drift, leveret on-location såvel som i skyen.

Netcompany Academy og personlig mentor
Hos Netcompany gør vi vores bedste for, at vores medarbejdere lykkes i rollen, og når du starter, får du en erfaren kollega som din personlige mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring.

Du vil derudover indlede et forløb hos Netcompany Academy - vores interne uddannelsesprogram. Gennem en række moduler vil Netcompany Academy kontinuerligt sikre dig muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, har du også mulighed for at tage certificeringer, evt. i studiegrupper sammen med andre kolleger.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi har en lang række forskellige sociale klubber og foreninger med tilbud indenfor f.eks. løb, cykling, badminton, tennis, brætspil, E-sport, fodbold, foredrag, teater, biograf, mad og drinks. Derudover nyder vi at mødes med hinanden på vores ugentlige fredagsbarer, til firmafester og teamevents. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

Send os en ansøgning
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Senior Consultant, Nicolaj Mosegaard Bohn, på nimb@netcompany.com.

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share