Cloud Infrastructure Consultant

Vil du være med til at arbejde med de nyeste Cloud-teknologier i Netcompanys Operations-afdeling? Så er rollen som Cloud Infrastructure Consultant måske noget for dig! I denne rolle samarbejder du nemlig med branchens dygtigste kolleger og er garanteret faglig udvikling.

Teknologier og arbejdsopgaver

Som vores nye kollega i Cloud infrastructure-teamet kommer du til at spille en central rolle i agile projekter for både store danske og internationale kunder. Vi designer og implementerer forretningskritiske løsninger på topmoderne infrastructure til kunderne, hvor du får fingrene i public cloud (Azure og AWS). Derudover vil du også være med til at opbygge, drive og være medbestemmende for arkitekturen og løsningerne i det interne Cloud Infrastructure. Du vil være med til at sikre driften i grænselandet mellem infrastructure, sikkerhed og udvikling af kundeløsninger. Derudover vil få mulighed for at blive udlånt til resten af forretningen som cloud-expert i både korte eller længere periode.

Mulige arbejdsopgaver i rollen kunne være;

 • Overvågning, alarmering, automatisering og skalering af cloud løsninger 
 • Design og skalering af container-baseret infrastructure, fx baseret på Docker og Kubernetes
 • At skabe sammenhænge mellem udvikling, drift og sikkerhed efter DevOps- og IaC-principper
 • Automatisering og standardisering af cloud infrastructure -processer
 • Infrastructure as code-opgaver, fx i Terraform
 • Design og implementering af cloud governance policies
 • Lede eller bidrage til tekniske tiltag i den interne cloud- infrastructure via erfaring fra kundeprojekter
 • Drive de interne metoder/metodikker/principper med ud på projekterne

Om dig

Vi forestiller os, at du;

 • Har en bachelor-, kandidat- eller ingeniørgrad indenfor ICT/IT, datalogi, software eller lignende 
 • Har 1-4 års erfaring med Cloud-teknologier fra uddannelse eller tidligere ansættelse
 • Har tidligere erfaring med projektarbejde
 • Du tænker analytisk, har højt drive og arbejder struktureret
 • Evt. har erfaring med DevOps, laC og udvikling. Dette er dog ikke et krav.

Vi sikrer din udvikling!
Vi har mange års erfaring med at tage imod nyuddannede kolleger, og et set-up der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os 
I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning 
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

 

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share