IT Support til vårt Oslo-kontor

Vi søker deg som er nyutdannet og vil yte support til over 4000 kollegaer! I Netcompany vil du være en del av et voksende og internasjonalt anerkjent selskap som utvikler betydningsfulle løsninger til både privat og offentlig sektor.

Våre konsulenter trenger flinke og pålitelige mennesker i ryggen, og derfor ser vi nå etter deg som drives av å hjelpe andre!

Arbeidsoppgaver og utfordringer

Som en del av IT Services i Netcompany inngår du i et globalt supportteam der dere sammen gir support både on-site fra vårt kontor i Oslo og online med over 4000 brukere i Norge, Danmark, Nederland, Polen, UK og Vietnam. Vi sikrer at du får en utfordrende hverdag med gode utviklingsmuligheter både faglig og personlig.

I Netcompany vil du raskt sette deg inn i nye prosesser og tekniske løsninger – læringskurven vil være bratt, og det er avgjørende at du drives av å lære nye ting! Til gjengjeld garanterer vi at du blir en del av en essensiell og profesjonell avdeling som er ansvarlig for at maskinen kjører. Kort sagt får du en hverdag der du utgjør en forskjell!

Som IT-supporter vil du blant annet:

 • Ivareta rollen som Single Point of Contact (SPoC) i Netcompany, og dermed handle som en ambassadør for IT Services.
 • Yte support på Office 365, inkludert Teams, Outlook, SharePoint, samt lokale applikasjoner på PC’er og mobile enheter.
 • Utføre praktiske oppgaver som klargjøring og installering av utstyr til nye og eksisterende medarbeidere
 • Delta i vedlikehold av arbeidsplassene og drive vedlikehold av møtelokaler, videokonferanse og printere på huset
 • Delta i innkjøp og distribusjon av hardware og software

Hvem er du?

Finner du stolthet i å alltid møte sluttbrukerne med engasjement, forståelse og service på et høyt nivå? Vi ser etter deg som er imøtekommende av natur og trives i en utadvendt rolle med stor kontaktflate og et bredt spekter av oppgaver. Du tar fullt eierskap til dine arbeidsoppgaver, er svært service-innstilt og forstår viktigheten av å støtte positivt opp om forretningen og teamet du jobber i. Som person er du strukturert, grundig, ansvarsbevisst og fleksibel. Du kan jobbe selvstendig og proaktivt ut fra overordnede rammer.

Videre ser vi for oss at du har:

 • Relevant utdanning eller fagbrev innen IT-support/datateknikk med gode resultater.
 • Behersker norsk og engelsk både muntlig og skriftlig, slik at du kan kommunisere problemfritt med leverandører og kollegaer både nasjonalt og internasjonalt.
 • Solid kjennskap til Windows 10 plattformen og andre Microsoft-teknologier.

Det er en fordel hvis du har kjennskap til en eller flere av følgende teknologier:

 • Office 365 - f.eks. Outlook, Teams etc.
 • Active Directory
 • SharePoint
 • Audio & Video teknologi
 • Microsoft Exchange

Hvorfor jobbe hos oss?  

I tillegg til at du vil jobbe sammen med dyktige folk i et sterkt  fagmiljø, kan vi tilby flat struktur og lite hierarki, kontinuerlig utvikling og gode karrieremuligheter, faglige aktiviteter gjennom vårt kompetanseutviklingsprogram Netcompany Academy, samt temakvelder, globale faggrupper og sertifiseringer. Vi har også et flust av sosiale aktiviteter som for eksempel fredagspils, kinoklubb, quizgruppe, fotballag, squash, sommerfest, årsfest, årlig vinter- og sommertur.

Hvordan søker jeg?   

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad innen 1.oktober.2022 der du legger ved CV, karakterer fra høyere utdanning/fagskole og eventuelle attester.   

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen.  

 • Telefon:  24 13 17 50  

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Vestiging
Norway
Solliciteren

Share