Studentermedhjælper til Netcompany Talent Acquisition

Er du i gang med din videregående uddannelse, og har du lyst til et spændende studiejob med fokus på rekrutteringssupport og -koordinering? Kan du lide at arbejde struktureret, har du blik for detaljer, og trives du med at yde god service? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger til Netcompany Talent Acquisition. Stillingen er med fast arbejdssted på Netcompanys hovedkontor i København, hvor du vil blive en del af et top-motiveret team, der balancerer ambitiøse målsætninger med en sjov hverdag med fart over feltet.

En udfordrende hverdag med ansvar 
Vi søger en pligtopfyldende, struktureret og serviceminded studentermedhjælper til vores Talent Acquisition team. Din primære opgave vil være at supportere vores Talent Acquisition Consultants og sikre en effektiv og professionel koordinering og planlægning af vores mange rekrutteringssamtaler i Netcompany Danmark. Hertil vil kommunikation med kandidater og ledere på tværs af forretningen også udgøre en essentiel del af din hverdag.

Du vil komme til at arbejde bredt med rekrutteringskoordinering og -support, og blandt dine arbejdsopgaver kan nævnes:

  • Koordinering og booking af rekrutteringssamtaler med kandidater på tværs af afdelinger og kontorer
  • Koordinering og kommunikation med kolleger internt i HR samt i forretningen i forbindelse med rekrutteringsprocesser og håndtering af kandidater
  • Administration og eksekvering på tilbagemeldinger til kandidater
  • Besvarelse af henvendelser fra kandidater, kolleger og eksterne, samt oprettelser af HR-data i vores rekrutteringssystemer
  • Ad hoc HR-opgaver efter behov – vi løfter i flok!

Bliv vores nye kollega! 
Som person er du serviceminded og løsningsorienteret og sætter en ære i at løse dine opgaver grundigt og effektivt. Du er god til at holde overblik over detaljer, følger opgaver til dørs og du kan lide at arbejde i et engageret miljø med en stor kontaktflade.

Du er en teamplayer, der kan lide at gøre en forskel sammen med dine kolleger. Dit arbejde er kendetegnet ved en fleksibel og ansvarsfuld tilgang, og du formår at holde hovedet koldt og have let til smil – også selvom der i perioder er travlt.

Herudover forestiller vi os, at du: 

  • Er i gang med at læse en videregående universitetsuddannelse og har lyst til at bruge dine kompetencer inden for HR-administration og rekrutteringssupport 
  • Er velformuleret og flydende på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt 
  • Har mulighed for at arbejde ca. 16 timer om ugen ved siden af dit studie 

Du vil naturligvis få den opbakning og sparring, du har brug for, og vi sikrer en god introduktion til både opgaver og kolleger.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi har en lang række forskellige sociale klubber og foreninger med tilbud indenfor f.eks. løb, cykling, badminton, tennis, brætspil, E-sport, fodbold, foredrag, teater, biograf, mad og drinks. Derudover nyder vi at mødes med hinanden på vores ugentlige fredagsbarer, til firmafester og teamevents. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

Er du vores nye studentermedhjælper i Talent Acquisition teamet? 
Så send dit CV, dine karakterbeviser og en motiveret ansøgning vores vej. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på hr.dk@netcompany.com.

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt, og samtaler afholdes løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share