IT Security Consultant til Netcompany Operations

Lyder Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM og EDR som noget for dig, og vil du være med til at sætte rammerne for IT-sikkerhed i vores egne og kunders IT-driftsmiljøer? Som Security Engineer sikrer du at vores IT-driftsorganisation kan udføre deres sikkerhedsmæssige opgaver ud fra rammer du er med til at sætte – og barren er sat højt!

Arbejdsopgaver og teknologier

Som Security Engineer vil du blive en del af Netcompany Operations og vores sikkerhedsteam, der består af dygtige og engagerede kolleger. Du vil være med til at sætte rammerne for hvordan Danmarks mest ambitiøse IT-virksomhed driver sikre IT-løsninger for kritisk dansk infrastruktur og store internationale kunder. Det vil være alt fra identificering af forbedret overvågning af servere og applikationer, optimering af reaktion og sparring ved alarmer samt justering af sikkerhedsværktøjer.

Du vil som Security Engineer være rådgiver og sparringspartner for Netcompany’s leverance- og projektteams i forbindelse med at løse sikkerhedsrelaterede opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Undersøge mønstre og implementere alarmer og visualiseringer til detektering af mistænkelig adfærd i vores SIEM
 • Reagere samt følge op på alarmer fra enten vores SIEM- eller EDR-løsning, herunder justering af disse for at forbedre præcision
 • Etablere integrationer mellem SIEM og andre systemer, herunder Cloud og Containers.

Vi forestiller os, at:

 • Du har erfaring med enten Linux eller Windows
 • Du er passioneret omkring IT-sikkerhed og sætter en ære i at levere god kvalitet
 • Du har arbejdet med SIEM- og EDR-løsninger i tidligere stillinger
 • Du har forståelse for sikkerhedsarkitektur, netværk og operativsystemer
 • Du har forretningsforståelse og kan imødekomme forretningens behov og krav i sikkerhedsmæssige løsninger
 • Du holder dig opdateret på det globale trusselsbillede og kan omsætte disse til mitigerende tiltag
 • Du er udadgående og omstillingsparat
 • Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan opnå og opretholde PET sikkerhedsgodkendelse.

Din udvikling
Når du starter hos os, indleder du et forløb på Netcompany Academy – vores helt eget interne uddannelsesprogram. Vi tror nemlig på, at løbende uddannelse gennem hele din karriere, er central for optimal udvikling og læring. Netcompany Academy sikrer en kontinuerlig mulighed for at dygtiggøre dig uanset, hvor du befinder dig i vores organisation. Vi garanterer, at din personlige og faglige udvikling sker hurtigere hos os end noget andet sted i branchen. Du vil i tæt samarbejde med din nærmeste leder få mulighed for at prøve kræfter med forskellige opgaver, teknologier og roller, så du selv kan præge din læring og karriere i Netcompany.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vores personale forening, Netcompany After Dark, arrangerer alt fra legendariske fester i historiske lokationer, hyggelige fredagsbarer, sportsklubber, LAN-parties, wakeboarding, brætspilsaftener på Bastard og alt derimellem. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden godt og har det sjovt sammen.

Er du klar til at tage din karriere til næste niveau?

Upload dit CV samt motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

Tiltrædelse hurtigst muligt.

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share