IT konsulent

Hvem er du?  

Vi ser etter deg som er nysgjerrig på ny teknologi og ønsker å tilegne deg breddekompetanse inne IT. Du er villige til å prøve nye ting og bevege deg utenfor komfortsonen, og er motivert til å løfte våre kunders løsninger til nye høyder. Du liker å samarbeide med mennesker med ulik kompetanse, og forstår at en viktig del av å lære er å stille spørsmål og dele dine tanker med andre. 

Gjennom tidligere arbeidserfaring har du utforsket ulike programmeringsspråk og fått ulike perspektiver på samarbeid og arbeidsmetodikk. Kanskje har du lederambisjoner eller ønsker å bli en teknisk arkitekt for å ta fremtidsrettede valg av teknologi i prosjekter på sikt? Det viktigste er at du har potensiale til å bli en dyktig teknolog for fremtiden og ønsker å bruke din kompetanse til å gjøre verden litt bedre!

Videre ser vi for oss at du  

  • Har høyere formell utdannelse innen IT   
  • Har 6 måneder til  3 års arbeidserfaring  
  • Har programmeringserfaring i Java, C# eller JavaScript  
  • Behersker norsk eller engelsk - skriftlig og muntlig  

Hvorfor jobbe hos oss?  

I tillegg til at du vil jobbe sammen med dyktige folk i et sterkt og innovativt fagmiljø, kan vi tilby følgende:  

  • Flat struktur og lite hierarki  
  • Kontinuerlig utvikling og gode karrieremuligheter   
  • Faglige aktiviteter gjennom vårt kompetanseutviklingsprogram Netcompany Academy, samt temakvelder, globale faggrupper og sertifiseringer.
  • Et flust av sosiale aktiviteter som for eksempel fredagspils, kinoklubb, quizgruppe, fotballag, squash, sommerfest, årsfest, årlig vinter- og sommertur  
  • Konkurransedyktig lønn og betingelser, gode forsikringer og pensjonsordning  

Vi er Netcompany 

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital transformasjon via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget. Vi tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning.   

Våre ansatte er nøkkelen til vår suksess, derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi har stor variasjon i arrangementer, fra brettspillkveld til tur til Jotunheimen, så det er noe for alle og enhver.   

Vi tar ansvar, helt enkelt.   

Hvordan søker jeg?   

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV, karakterer fra universitet/høyskole og eventuelle attester.   

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen.  

  • Telefon:  24 13 17 50  

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Vestiging
Norway
Solliciteren

Share