Financial Controller til Netcompany

Vi leder efter en målrettet Financial Controller indenfor Global Mobility og Transfer Pricing, der har et drive udover det sædvanlige. Du er nyuddannet eller i begyndelsen af din karriere og kommer til at spille en central rolle i at sikre en rettidig og præcis ledelsesrapportering samt dybdegående analyser af vores forretning og finansielle KPI’er og har lyst til at arbejde en i børsnoteret virksomhed

En udfordrende hverdag
Du kommer til at arbejde tæt sammen med Senior Manager of Group Accounting samt Netcompany’s Group Finance Director, og du vil blandt andet få selvstændigt ansvar for koncernens compliance indenfor global mobility og transfer pricing.

I jobbet som Financial Controller vil du berøre områder som:

 • Global Mobility
 • Personskat og social sikring i forskellige lande
 • Transfer Pricing
 • Human Resources
 • Selskabsskat
 • IFRS
 • Datterselskabscontrolling/–rapportering
 • Måneds-, kvartals- og årsrapport efter IFRS
 • Investorrapportering
 • Ad hoc-opgaver.

Således får du ansvar for egne områder og en bred berøringsflade med hele forretningen. Desuden vil stillingen give dig et unikt indblik i virksomhedens finansielle værdidrivere og en forståelse for, hvilke finansielle parametre som driver en virksomhed. Herudover vil du blive en del af et velfungerende team, hvor du har rig mulighed for at sparre og udvikle dig sammen med dine kolleger.

Kompetencer
Du har:

 • En uddannelse som cand.merc.aud eller lignende med stærke akademiske resultater
 • Nyuddannet eller i starten af din karriere
 • Stor erfaring med arbejde i Excel

Som person har du et højt energiniveau, et stærkt engagement og drive og en lyst til at arbejde i en børsnoteret virksomhed. Du er udadvendt og besidder evnen til at kommunikere på tværs af organisationen. Du har gennemslagskraft og forretningsforståelse. Du er en stærk analytiker, og det er vigtigt, at du er proaktiv og kan udfordre organisationen. Desuden har du sans for detaljen, er kvalitetsorienteret og sætter en ære i at levere til aftalte deadlines.

Vi tager ansvar for din udvikling og karriere 
Det er en ganske simpel grund til at, vi i bliver betroet nogle af Danmarks mest betydningsfulde projekter. Vi leverer hver gang, og det skyldes udelukkende, at vi har branchens dygtigste medarbejdere. Dette uanset, om du sidder i vores administration eller på et af vores projekter. Hos Netcompany tager vi ansvar for din udvikling og karriere. Når du starter hos os fokuserer vi at gøre dig endnu dygtigere – hurtigt. Som en vigtig del af din udvikling vil din performance jævnligt blive evalueret, og du vil løbende være i dialog med din leder om din faglige udvikling, hos os er feedback nemlig ikke noget man får hen over kaffemaskinen, men en proces, der er sat i system.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi har en lang række forskellige sociale klubber og foreninger med tilbud indenfor f.eks. løb, cykling, badminton, tennis, brætspil, E-sport, fodbold, foredrag, teater, biograf, mad og drinks. Derudover nyder vi at mødes med hinanden på vores ugentlige fredagsbarer, til firmafester og teamevents. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

Vi tager ansvar
Netcompany blev grundlagt år 2000 og har hovedkvarter i København. I dag er vi et internationalt selskab med mere end +2000 medarbejdere i 6 lande. Vi er en rendyrket it-serviceleverandør af innovative, samfunds- og forretningskritiske løsninger, der fremskynder kundernes digitale omstilling gennem udvikling, vedligehold og drift af digitale platforme, kernesystemer og brugerflader. Vi leverer end-to-end it services, fra rådgivning og udvikling til implementering og drift, til en bred kundebase bestående af store og mellemstore Nordeuropæiske virksomheder fra forskellige industrier i de private og offentlige sektorer. Gennem årene har vi holdt fast i vores kerneværdier og er aldrig gået på kompromis med de kvaliteter, som vores virksomhed blev grundlagt på.

Netcompany vokser markant, og som en naturlig del af væksten i forretningen styrker vi vores administration. Det er denne udvikling, du bliver en del af. Netcompany Finance består af +40 personer på tværs af Danmark, England, Holland, Norge, Polen og Vietnam, hvor Danmark spiller den helt centrale rolle. Finance understøtter forretningen med økonomistyring og ledelsesrapportering. Dit fokus vil være på den finansielle ledelsesrapportering til direktionen samt dybdegående analyser af Netcompany’s forretningsområder.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?
Upload dit CV, karakterbevis og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share