Erfaren: Managing Architect

Netcompany er Nordens ferskeste Unicorn-selskap, og vi har et veletablert tech- og innovasjonsmiljø. Hos oss jobber vi i tverrfaglig team med rådgivere, teknologer og designere ute hos kunde. Vi er i en spennende utviklingsfase der vi har behov for flere dyktige Managing Architects.

Er du en av de ledende arkitektene bak våre samfunnsnyttige løsninger?

Rollen som Managing Architect

I rollen som Managing Architect i Netcompany har du overordnet ansvar for den tekniske løsningen i våre leveranser. Dette innebærer ansvar for hvordan leveransen settes sammen av teknologier, skyplattformer og standardprodukter. Gjennom å forme, designe og forstå komplekse og forretningskritiske løsninger sørger du for kvalitet i våre tekniske leveranser. Sammen med teamet bidrar du også med å identifisere risikoer i prosjektet, og bistår kunden både hands-on og mer overordnet og strategisk.

I Netcompany forventer vi at du som Managing Architect tar ansvar og bidrar også på andre måter. Ønsker du å involvere deg i salg -og tilbudsarbeid ut mot kunde? Eller kanskje du ønsker å ta mer mellommenneskelig ansvar som leder, samtidig som du jobber tett på løsningen? Hos oss er mulighetene mange – og dette er tilpasninger din mentor vil hjelpe deg med!

Hvem er du?

Vår ideelle kandidat har utdanning innen IT-relaterte studier, arbeidserfaring innen systemutvikling og har i det senere gått over i mer komplekse leveranseroller. Du har erfaring med å utvikle forretningsapplikasjoner eller enterprise arkitektur i Java eller .NET og har omfattende kjennskap til spesifikke teknologier og metoder innen moderne systemutvikling. Du evner å benytte denne erfaringen til å påvirke prosjekter og ta teknisk ansvar i stor grad.

Du har evne til å se helheten og kommuniserer godt rundt valg av tekniske løsninger og beslutningsgrunnlag til kolleger og kunder. Du har egenskapene til å lede team og større prosjekter, estimere oppgaver og problemstillinger, samt levere til avtalt tid og kvalitet. Du motiveres av å gjøre de rundt deg bedre!

Du både snakker og skriver norsk på et profesjonelt nivå.

Kollegaer å lære av og med

Det som kjennetegner våre ansatte er at de brenner for å levere kvalitet i arbeidet de gjør, og vi vet at kvalitet henger sammen med kompetanseutvikling. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos oss skal du kontinuerlig utvikle deg videre, noe vi sikrer med både mentorordning og et skreddersydd kursopplegg gjennom Netcompany Academy. I det daglige vil du også være del av et sterkt fagmiljø bestående av dyktige og engasjerte kollegaer du vil lære mye både av og sammen med!

Hvem er vi? 
Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget. Vi tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. 

Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi har stor variasjon i arrangementer, fra brettspillkveld til tur til Jotunheimen, så det er noe for alle og enhver. 

Vi tar ansvar, helt enkelt

Hvordan søker jeg? 

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV, karakterer fra universitet/høyskole og eventuelle attester. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen.

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Vi følger myndighetenes retningslinjer hva gjelder COVID-19 og kjører store deler av intervjuprosessen digitalt for å bidra til å redusere smittespredning.

Vestiging
Norway
Solliciteren

Share