Elever til Netcompany Operations

Jobbeskrivelse

Læser du til Datatekniker, og brænder du for at arbejde med IT-support og -drift, Linux, Windows, Oracle, Azure eller VmWare? Vi søger i øjeblikket dygtige elever til Netcompany Operations der har 1-2 år tilbage af deres uddannelse og ønsker at bruge deres faglige viden i praksis.

Arbejdsopgaver og teknologier
Netcompany Operations er en veletableret og ambitiøs driftsorganisation, der står for alt fra samfunds- og forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i topmoderne datacentre og i public cloud. Diversiteten i vores kunder er stor og spænder bredt fra mindre private virksomheder til store projekter for det offentlige. Vi er ikke interesserede i drift for driftens skyld, men arbejder med drift ud fra en vision om at gøre en forskel for vores kunders forretning. Uanset projektets og opgavens størrelse, kommer du som elev i Netcompany Operations til at gøre en mærkbar forskel.

Som Operations Elev vil du indgå i et af vores mange teams på lige fod med dine kolleger i teamet. Du vil bl.a. skulle arbejde med Linux, Windows, Oracle, Azure eller VmWare-opgaver, som dækker over alt fra håndtering af alarmer og fejl i systemer til gennemførsel af forandringer på tværs af løsninger. Opgaverne kan derudover omhandle vedligeholdelse af dokumentation, rapportering, drift mv. Desuden vil du som elev have mulighed for at være med på projekter fra start til slut, som giver dig kendskab til hele forløbet.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

  • Incidenthåndtering: Håndtering af fejl indrapporteret af systemerne såvel som kunder.
  • Change håndtering: Håndtering af både standard changes og projektbestilte changes.
  • Kvalitetstiltag: Håndtering af tiltag på tværs af løsninger, som skal hjælpe med at levere, sikre og forbedre kvalitet.
  • Windows og Linux server drift.
  • Vedligeholdelse af dokumentation, rapportering deploys o.lign.

Om dig
Vi forestiller os, at du som person er initiativrig, har mod på at lære nyt og drømmer om en elevplads, hvor du kan blive udfordret ved at bringe din faglige viden i spil i praksis. For at få succes i rollen, forventes det, at du er motiveret, formår at arbejde selvstændigt og er analytisk anlagt.

Yderligere forestiller vi os, at du:

  • Læser til Datatekniker med speciale i infrastruktur gerne kombineret med en EUX, og har bestået grundforløb 1 og 2.
  • Er en ambitiøs studerende, der er ivrig efter at lære nyt.
  • Har erfaring med enten Netværk, Linux, Windows, Oracle, Azure eller VmWare, men dette er ikke et krav.
  • Har erfaring fra tidligere elevstillinger på kortere eller længere basis, men dette er ikke et krav.  

Din baggrund, kvalifikationer og interesser er vigtige for os, så vi kan sikre dig den bedste elevtid. 

Vi sikrer din udvikling!
Vi har mange års erfaring med at tage imod nyuddannede kolleger, og et setup der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share