IT Manager

 

Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter, og har du lyst til at levere de mest samfundskritiske og banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye kollega i rollen som Manager i Netcompany. Som Manager bliver du udfordret i en rolle, der kræver stærke ledelses -og IT-faglige kompetencer.

Arbejdsopgaver og teknologier

Som Manager i Netcompany er du ansvarlig for at lede IT projekter og deres teams sikkert i mål. Du vil have personaleansvar for dine projektteams og skal kunne risikostyre store projektleverancer, samt tage ansvar for både kvalitet og fremdrift. Du vil hertil også være ansvarlig for rådgivning og forretningsudvikling hos kunden samt tilbudsskrivning.

For at lykkedes i denne rolle er det vigtigt, at du kan indgå i både sparring og problemløsning omkring den tekniske løsning, som vi leverer til kunden. Det er derfor et krav, at du foruden ledelsesmæssig erfaring også har stærke IT-faglige kompetencer. Som Manager vil du komme til at beskæftige dig med en bred palette af alle markedsudbredte teknologier herunder .Net, C#, Java, Salesforce, Sharepoint, Dynamics CRM, Sitecore, ReactJS, Angular, Docker, Azure, Azure DevOps, Octopus, Oracle, Episerver m.fl. - Valget af teknologi bestemmes altid efter, hvad der giver kunden størst værdi.

Sideløbende med ledelsen af projektet bliver du også mentor for nye, motiverede konsulenter eller senior konsulenter. Mentorrelationen er en varig relation, der giver dig mulighed for at følge og udvikle dine mentees igennem deres karriere i Netcompany.

Din dagligdag vil typisk være alsidig, men dine hovedopgaver vil bestå i:

  • Ledelse og sikring af projektets fremdrift, oftest med afsæt i agile udviklingsmetoder.
  • Deltagelse i styregruppemøder med Netcompanys og kundens ledelsesrepræsentanter.
  • Rådgivning af kunden i relation til leverancen.
  • Koordinering på tværs af projektets spor, såsom test, organisatorisk implementering og udvikling.
  • Ledelse af tilbudsteams samt udviklingssamtaler med mentees.

Om dig

Vi forestiller os, at du:

  • Har stærke IT-faglige kompetencer og 5-10 års erfaring fra IT-branchen.
  • Har erfaring med projektansvar for større IT-leverancer, herunder agile udviklingsmetoder.
  • Har en solid kommerciel forståelse og er en ambitiøs og tillidsskabende leder.
  • Har en kandidatuddannelse i Software Engineering, Datalogi, Information Technology el. lignende.

Vi sikrer din udvikling
Selvom du kommer med mange års erfaring, prioriterer vi din udvikling højt. Når du starter hos os, vil du, parallelt med dit arbejde, indlede et forløb på Netcompany Academy, som er vores eget interne uddannelsesprogram. Her møder du inspirerende undervisere og bliver en del af Netcompanys Manager netværk. I Netcompany har vi udover vores Academy også en mentorordning. Det betyder, at foruden du også selv skal være mentor for andre, vil du også blive tilknyttet en mentor, som coacher dig og sparrer med dig om din videre karriereudvikling. Fælles for alle vores medarbejdere er, at de brænder for at gøre en forskel og blive dygtigere i processen, og vi skaber de optimale rammer for den udvikling. 

Efter et succesfuldt leveranceforløb vil du have mulighed for at blive tilknyttet en ny kunde eller leverance. Dette er derfor en unik mulighed for at få en bred erfaringsbase og for at fortsætte din faglige- og ledelsesmæssige udvikling i mange år.

Om Netcompany

Netcompany blev grundlagt år 2000 og har hovedkvarter i København. I dag er vi et internationalt selskab med mere end +3000 medarbejdere i 6 lande. Vi er en rendyrket IT-serviceleverandør af innovative, samfunds- og forretningskritiske løsninger, der fremskynder kundernes digitale omstilling gennem udvikling, vedligehold og drift af digitale platforme, kernesystemer og brugerflader. Vi leverer end-to-end IT-services, fra analyser og rådgivning til implementering og drift, til en bred kundebase bestående af store og mellemstore Nordeuropæiske virksomheder fra forskellige industrier i de private og offentlige sektorer. Gennem årene har vi holdt fast i vores kerneværdier og er aldrig gået på kompromis med de kvaliteter, som vores virksomhed blev grundlagt på.

Send os en ansøgning

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com 

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

 

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share