Junior Consultant til Netcompanys globale Employer Branding Team

Kan du fortælle den gode historie og skabe visuelt content, der gør målgruppen nysgerrig efter mere? Vil du være med til at udfolde Netcompanys employer brand på det internationale marked? Brænder du for grafisk arbejde, sociale medier og video generelt? - Så er det måske dig vi søger til vores globale employer branding team.

Du bliver en del af Danmarks dygtigste HR Team
Du bliver en del af Danmarks dygtigste HR team! Sammen med dine dedikerede Employer Branding-kolleger, skal du være med til at tage vores aktiviteter til det næste niveau. Din vigtigste opgave bliver at sikre, at Netcompany fortsætter som innovativ frontløber, både hvad angår visuelt materiale, på de sociale medier og ikke mindst events. 

Dine arbejdsopgaver:

 • Grafisk materiale til events, sociale medier, annoncer mv. Ikke blot i Danmark, men også i Holland, Norge, Storbritannien, Polen og Vietnam
 • Bidrage til videreudvikling af vores grafiske linje og videoproduktion
 • Filmning og klipning af videoer
 • Bidrage med ideer og udarbejdelse af content til hjemmeside, sociale medier og intranet i alle de lande, hvor vi er stede
 • Selvstændigt ansvar for forskellige employer branding aktiviteter og projekter. Eksempelvis intern event platform og nyhedsbrev
 • Øvrige ad hoc HR opgaver efter behov
   

Om vores nye kollega
Skal du have succes i rollen som vores nye HR Junior Consultant, er det en forudsætning, at du er kreativ og selv kommer med idéer til, hvordan opgaven kan løses. Du skal have lyst til at skabe visuelt materiale, video og content der gør en forskel, og understøtter vores stærke brand, så vi kan tiltrække branchens dygtigste medarbejdere i vores nuværende landeportefølje. Du skal have passion for sociale medier og visuel kommunikation og løbende holde dig orienteret omkring de nyeste trends og muligheder.

Vi forestiller os, at:

 • Du læser på en relevant videregående uddannelse, med fokus på digitale medier, visuel kommunikation, branding, kommunikation, sociale medier, grafisk design eller lignende
 • Du befinder dig på den sidste del af din bachelor eller starten af din kandidat
 • Du har arbejdet med grafiske programmer og video, enten privat, på universitet eller via tidligere job
 • Du er kreativ og iderig men samtidig struktureret og detaljeorienteret
 • Du er en meget stærk kommunikator på både dansk og engelsk
   

Derudover er det en fordel men ikke et krav, at du har arbejdet med følgende:

 • Adobe-pakken – mest af alt InDesign, Illustrator, Photoshop eller lignende grafiske programmer
 • Videoprogrammer – Premiere Pro, Premiere Rush, mojo eller lignende
 • Facebook, LinkedIn og Instagram samt lignende sociale medier
 • Sitecore, SharePoint eller WordPress
 • Google Analytics
   

Vi forventer ikke, at du mestrer alle facetter af jobbet fra start, men har du eksempelvis aldrig hørt om Creative Cloud, Outdoor, ThruPlay, Engagement, CPC eller InDesign, skal du forvente en meget stejl læringskurve.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi har en lang række forskellige sociale klubber og foreninger med tilbud indenfor f.eks. løb, cykling, badminton, tennis, brætspil, E-sport, fodbold, foredrag, teater, biograf, mad & drinks. Derudover nyder vi at mødes med hinanden på vores ugentlige fredagsbarer, til firmafester og teamevents. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?
Så er du altid velkommen til at kontakte HR Talent Attraction Consultant Rasmus Lampe Dohn på tlf. nr. 23 47 91 38.

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og senest januar 2020, og samtaler afholdes løbende. Arbejdstiden er ca. 16 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, bestående af en skriftlig ansøgning samt CV, og gerne eksempler på content eller visuelt materiale du selv har produceret. Det kan være stort og småt.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share