HR Project Manager

Er du en dygtig projektleder, arbejder du struktureret, og er du vant til at eksekvere og nå i mål med dine opgaver? - Så er det måske dig vi søger som vores nye HR Project Manager i Netcompany.

Du bliver en del af Danmarks dygtigste HR Team
Du bliver en del af Danmarks dygtigste HR Team i en virksomhed, hvor HR er en vigtig del af selve forretningen. Hos Netcompany gør vi vores bedste for, at vores medarbejdere kan blive ved med at udvikle sig – både fagligt og personligt.

Som HR Project Manager vil du være med til at sikre, at Netcompany’s interne uddannelsesaktiviteter får succes i alle vores afdelinger i verden. Netcompany er en international virksomhed, der tæller mere end 2000 medarbejdere i både Danmark, Storbritannien, Norge, Holland, Polen og Vietnam. I takt med at virksomheden vokser, er der et stigende behov for at strukturere og ensrette vores interne uddannelsesaktiviteter. Det er netop her, at du kommer ind i billedet.

Dine arbejdsopgaver
Som HR Project Manager vil du få en et årig projektansættelse. Du vil have dit daglige arbejde i vores hovedsæde i København og referere til vores Group HR Director, Lars Ulslev Johannesen. Din primære arbejdsopgave bliver at globalisere vores interne uddannelsesaktiviteter. Du vil i jobbet få en bred kontaktflade og agere tovholder på, at der skabes en rød tråd i vores uddannelsesaktiviteter på tværs af landegrænser.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at: 

 • Udarbejde en kompetenceoversigt og restrukturere uddannelsesaktiviteterne for at sikre konsistens og relevans samt indarbejde blended learning
 • Udarbejde og implementere en plan for instruktørtildeling til globale og lokale uddannelsesaktiviteter
 • Restrukturere visse uddannelsesaktiviteter for at sikre konsistens og relevans
 • Sikre at uddannelsesaktiviteterne har en målbar positiv effekt for forretningen
 • Undersøge mulige lokationer for globale uddannelsesaktiviteter 

Om vores nye kollega
For at opnå succes i rollen er det afgørende, at du formår at agere i et internationalt miljø, hvor mange ender skal mødes. Du skal have erfaring med at producere og arbejde med
internationalt uddannelsesmateriale og -aktiviteter samt have erfaring med blended learning i en international organisation. Som person er det vigtigt, at du kan arbejde struktureret, er detaljeorienteret og altid er på forkant med dine deadlines. Ydermere er det væsentligt, at du er superbruger i Excel og andre IT-systemer, da du i jobbet vil håndtere store datamængder. Kendskab til Cornerstone LMS vil være en fordel, da du i høj grad vil komme til at arbejde med dette system.

Vi søger en ansvarlig projektleder, der når i mål med sine opgaver og altid stræber efter det bedste resultat.

Vi forestiller os, at:

 • Du har en videregående universitetsuddannelse
 • Du motiveres af at afslutte opgaver og følger altid dine opgaver til dørs
 • Du har erfaring fra en lignende stilling
 • Du har erfaring med at arbejde med større datamængder, herunder Excel og supporterende IT systemer
 • Du har erfaring i at arbejde med blended learning hos en international virksomhed
 • Du har et godt overblik og kan holde hovedet koldt også under travle perioder
 • Du er flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt

Vi forventer en kollega med et højt engagement, der har lyst til at lære og tage ansvar for vores globale uddannelsesaktiviteter. Du vil naturligvis få opbakning og sparring til at løfte opgaven. 

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi har en lang række forskellige sociale klubber og foreninger med tilbud indenfor f.eks. løb, cykling, badminton, tennis, brætspil, E-sport, fodbold, foredrag, teater, biograf, mad & drinks. Derudover nyder vi at mødes med hinanden på vores ugentlige fredagsbarer, til firmafester og teamevents. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?
Så er du altid velkommen til at kontakte Group HR Director, Lars Ulslev Johannesen på mail: luj@netcompany.com

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og samtaler afholdes løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning, bestående af en skriftlig ansøgning samt CV.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share