Personal Assistant

Er du en dygtig koordinator, har du sans for detaljen og brænder du for en spændende og varieret hverdag med mange bolde i luften? Så er det måske dig vi søger som vores nye Personal Assistant for topledelsen i Netcompany.


Vil du med på Netcompanys spændende rejse?
Som Personal Assistant i Netcompany vil du arbejde sammen med de dygtigste topledere i IT-branchen. Du vil have en bred kontaktflade med hele organisationen og du bliver en del af et kompetent PA-team, hvor du vil arbejde tæt sammen med to erfarne kollegaer.

Din primære opgave er at fungere som daglig administrativ support til ledelsen med særligt fokus på effektiv kalenderstyring og logistik omkring møder, events og rejseaktiviteter. I har en tæt dialog om de daglige aktiviteter, og du er på forkant med planlægning og forberedelse. Din opgave er således at sikre, at ledelsen, indenfor de ovennævnte områder, kan agere professionelt, koordineret og effektivt. Derudover vil du være ansvarlig for koordinering i forbindelse med flere større årlige arrangementer for diverse ledergrupper. I løsningen af disse opgaver samarbejder du primært med dine PA-kolleger i teamet, og du er ansvarlig for at finde egnede lokaler samt løbende sikre, at disse er passende i forhold til ændringer i deltagerantal mv.

I løsningen af alle dine opgaver er det vigtigt, at du forstår- og kan agere i organisationens og direktionens kontekst, i en global virksomhed.
 

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Mødekoordinering og kalenderstyring
 • Koordinering af rejseaktiviteter i forbindelse med møder, herunder bestilling af flybilletter, hotel, restaurant mv.
 • Sikre korrekt rejseafregning og fakturahåndtering med intern regnskabsafdeling
 • Bestilling af mødeforplejning
 • Bistå med forberedelse til møder og indhentning af relevante materialer mv.
 • Udarbejde og opdatere PowerPoint præsentationer, konsolidere indlæg og være tovholder på at mødeagenda indfries 
 • Koordinering omkring underskriftindhentning, indsendelse af dokumenter mv.
 • Koordinering og planlægning i forbindelse med større arrangementer for ledergrupper
 • Øvrige ad hoc opgaver efter behov

   

Om vores nye kollega
For at opnå succes i rollen, er det afgørende, at du trives i en omskiftelig hverdag med en bred kontaktflade, hvor du formår at få mange ender til at mødes. Som person er det vigtigt, at du er løsningorienteret og ser muligheder fremfor begrænsninger. Du tager et naturligt ejerskab for dine opgaver og stræber altid efter det bedste resultat. I Netcompany sætter vi barren højt, hvorfor du skal sætte en ære i at levere den højeste kvalitet hver gang. Vi søger en ansvarsbevidst medarbejder, der har sans for detaljen. Samtidig er det essentielt, at du er på forkant med din planlægning og forberedelse. Det er derfor en forudsætning, at du arbejder struktureret og er god til at danne dig et overblik over dine arbejdsopgaver. Derudover er det vigtigt, at du er loyal og fortrolig omkring de oplysninger, du bliver præsenteret for i Netcompany.


Vi forestiller os, at:

 • Du har flere års erfaring fra en lignende stilling
 • Du har erfaring med mødekoordinering og kalenderstyring samt booking af rejser og events for større forsamlinger (+50 deltagere)
 • Du arbejder struktureret og er god til at danne dig et overblik over dine opgaver
 • Du trives med en stor berøringsflade i hele organisationen
 • Du trives med at arbejde i et højt tempo og er vant til at eksekvere
 • Du er loyal og behandler virksomhedens oplysninger fortroligt
 • Du trives med administrative og praktiske opgaver
 • Du er serviceminded, fleksibel og løsningsorienteret
 • Du er en stærk kommunikator, der mestrer både dansk og engelsk til perfektion
  – både mundtligt og skriftligt


Vi forventer, at du bidrager med et højt engagement og er pligtopfyldende overfor de opgaver, du bliver stillet. Samtidig forventer vi, at du selv tager initiativ og bidrager med nye løsningsforslag. Vi vægter din faglige- og personlige udvikling meget højt i Netcompany og du vil naturligvis få opbakning og sparring fra øvrige kolleger i PA-teamet.


Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?
Så er du altid velkommen til at kontakte HR Manager, Caroline Rust på mail:
crru@netcompany.com

Ansøgningsfristen er d. 25 november 2019. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og samtaler afholdes løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning, bestående af en skriftlig ansøgning samt CV.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share