HR Junior Consultant til Netcompanys Employer Branding Team

Vil du være med til at skabe og sprede budskaber, der understøtter Netcompanys employer brand på vores danske marked? Brænder du for tekstforfatning, events, storytelling, relations dannelse, koordinering og trives du med at have mange bolde i luften? - Så er det måske dig vi søger til vores employer branding team.

Du bliver en del af Danmarks dygtigste HR Team
Du bliver en del af Danmarks dygtigste HR team, i en virksomhed hvor HR er en vital del af selve forretningen! Sammen med dine dedikerede kolleger, vil du være med til at skabe innovative branding aktiviteter, og sikre at vi når i mål sammen. Din vigtigste opgave bliver at sikre, at Netcompany fortsætter som innovativ frontløber, både kommunikativt og hvad angår spændende events og digitale aktiviteter.

Dine arbejdsopgaver

 • Event planlægning til forskellige segmenter, herunder koordinering, promovering og opfølgning
 • Udarbejdelse af kampagner og tekstforfatning til vores sociale medier, som eksempelvis informerende tekster om events, universitetsaktiviteter og tech talks
 • Udarbejdelse og korrekturlæsning af internt og eksternt employer branding materiale
 • Praktisk arbejde i forbindelse med events og karrieremesser, herunder klargøring af messematerialer
 • Selvstændigt ansvar for forskellige employer branding aktiviteter og projekter
 • Øvrige ad hoc HR-opgaver efter behov – vi løfter i flok
   

Om vores nye kollega
Skal du have succes i rollen som vores nye HR Junior Consultant, er det en forudsætning, at du har et drive og et engagement udover det sædvanlige. Du skal have lyst til at skabe fængende tekster og events, koordinere med både interne og eksterne stakeholders samt skabe aktiviteter der understøtter vores stærke brand, så vi kan tiltrække branchens dygtigste medarbejdere og understøtte rekrutteringsteamet. Du skal trives i en omskiftelig hverdag, hvor detaljeorienteret struktur er en fordel at mestre.


Vi forestiller os, at:

 • Du læser på en relevant videregående universitetsuddannelse indenfor eksempelvis kommunikation, digitale medier, digital innovation, brand management, service management eller lignende, og befinder dig i starten af din kandidatuddannelse. 
 • Du har digital indsigt og holder dig orienteret på nyeste trends og branding metoder
 • Du er en kreativ kommunikatør, med et korrekt og præcist dansk og engelsk
 • Du trives med praktiske opgaver efter behov
   

Vi forventer ikke, at du mestrer alle facetter af jobbet fra start, men forventer engagement og lyst til at lære og gribe nogle projekter fra start. Du vil naturligvis få den opbakning og sparring du har brug for, og vi sikrer en grunding onboarding.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi har en lang række forskellige sociale klubber og foreninger med tilbud indenfor f.eks. løb, cykling, badminton, tennis, brætspil, E-sport, fodbold, foredrag, teater, biograf, mad & drinks. Derudover nyder vi at mødes med hinanden på vores ugentlige fredagsbarer, til firmafester og teamevents. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?
Så er du altid velkommen til at kontakte HR Talent Attraction Consultant, Anne Honum på mail: ahhj@netcompany.com

Stillingen er med tiltrædelse i november/december, og samtaler afholdes løbende. Du kan forvente at høre fra os ultimo oktober.

Arbejdstiden er ca. 16 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, bestående af en kortfattet skriftlig ansøgning samt CV.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, race, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share