Erfaren Recruitment Consultant til Netcompany

Har du erfaring som Talent Researcher og har du lyst til at bruge din erfaring ved at være en del af IT-branchens dygtigste rekrutteringsteam? Sætter du en ære i at have ansvar, arbejde i et højt pace og vil du være med til at sikre, at vi i Netcompany når vores ambitiøse mål og fortsætter vores vækst? Så er du måske vores nye kollega til rekrutteringsteamet i Netcompany.   

Vital del af Netcompanys succes

I Netcompany er vores medarbejderes viden råstoffet i vores succes. Med vores markante vækst de seneste år tæller Netcompany i dag mere end 2000 ansatte i Danmark, Norge, Polen, Holland, England og Vietnam, og ambitionen er at fortsætte væksten de kommende år – både nationalt og internationalt.

I Netcompany er HR-afdelingen en vital del af selve forretningen og vi arbejder målrettet for altid at være på forkant med de dygtigste profiler indenfor IT.

Som afdeling og HR-professionelle arbejder vi dedikeret i forhold til de forskellige dele af organisationen og i forhold til vores kommende medarbejdere og ledere. Det kræver en dybdegående forståelse for, hvad mennesker brænder for og hvordan de trives og udfordres bedst muligt, så de kan yde deres bedste i en dynamisk hverdag.

 

Som led i vores vækst søger vi en med erfaring samt interesse for search af kandidater

Konkurrencen om de dygtigste IT-profiler er gennem de seneste år blevet skærpet, hvilket stiller store krav til vores evne til at hjælpe forretningen med at finde de rette medarbejdere. Til at understøtte den forsatte vækst, søger vi en profil, som har solid kendskab til search, en som kan tage aktiv del i strategien om at finde de dygtigste profiler i branchen, en som tager initiativ og ansvar for sig selv og andre for at sikre, at vi løfter i flok, og ikke mindst søger vi en som brænder for at arbejde med search og rekruttering.

Du indgår i HR-afdelingens rekrutteringsteam, hvor du arbejder tæt sammen med kompetente kolleger, der alle brænder for at nå vores ambitiøse HR-mål sammen. Du kommer til at skulle drive og udvikle nogle af vores strategiske tiltag rettet mod rekruttering af erfarne kandidater, hvorfor du skal have relevant erfaring samt en uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau, fordi du skal være i øjenhøjde med resten af Netcompany og fordi du selvstændigt skal være i stand til at sætte dig ind i store mængder kompleks viden. Det kræver en langsigtet og nuanceret tilgang, når vi skal rekruttere til it-branchens dygtigste profiler.

Arbejdet er i dets natur opsøgende, så du skal kunne lide at være ”på” på den gode måde i dialogen med både kandidater og kolleger på tværs af organisationen. Vi arbejder i et kontinuerligt flow, hvor det er vores kolleger og forretningen, der definerer vores opgaver og tid.

 

Vi sørger for, at du bliver mødt med spændende udfordringer

Det er et krav, at du har erfaring med rekruttering og gerne indenfor IT. Vi arbejder som team og du skal have lyst til at bidrage aktivt til videndeling, sparring og samarbejde. Derudover vil du have stor frihed til at udvikle og drive nye rekrutteringstiltag samt arbejde selvstændigt med rekrutteringsforløb og rekrutteringsprojekter.

Dine primære opgaver:

 • Rekruttering af IT-profiler med fokus på search
 • Tage aktiv del i strategiske rekrutteringstiltag – både selvstændigt samt i teamaktiviteter
 • Sparringspartner og rådgiver for vores forretning inden for rekrutteringsområdet
 • Sparringspartner for rekrutteringsteamet
 • Koordinering og gennemførsel af rekrutteringssamtaler
 • Deltagelse i Employer Branding aktiviteter

 

Vores forventninger til dig  

Vi ønsker, at du ligesom os brænder for at arbejde effektivt og ambitiøst i en dynamisk og spændende hverdag. Derudover forestiller vi os, at du:

 • Har relevant search - og rekrutteringserfaring
 • Har en solid indsigt i talent research metoder og relevante værktøjer
 • Har en solid indsigt i IT-branchen og det konkurrerende marked
 • Er selvstændig men også samarbejdsorienteret
 • Kan tage initiativ og ansvar i strategiske tiltag
 • Trives med tempo og eksekvering
 • Taler/skriver flydende dansk og engelsk
 • Har en relevant kandidatgrad

 

Ingen prioriterer det sociale højere end os 

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi har en lang række forskellige sociale klubber og foreninger med tilbud indenfor f.eks. løb, cykling, badminton, tennis, brætspil, E-sport, fodbold, foredrag, teater, biograf, mad og drinks. Derudover nyder vi at mødes med hinanden på vores ugentlige fredagsbarer, til firmafester og teamevents. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

 

 

Send din ansøgning – hellere i dag end i morgen

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.

Du er velkommen til at kontakte Recruitment Team Lead Cecilie Lund Jeremiassen på tlf. 2615 9828 vedr. jobbets indhold og udfordringer.

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share