Digital Management Trainee med oppstart januar 2020

Vil du lære hele bredden av å gjennomføre vellykkede digitaliseringsprosjekter, alt fra å utvikle koden i de samfunnsnyttige løsningene til å lede prosjektene? Som Digital Management Trainee hos oss i Netcompany får du en unik mulighet til å utvikle deg og bygge en solid grunnmur innen systemutvikling og digital forretningsutvikling i et veletablert tech- og innovasjonsmiljø.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har en sterk interesse for IT og teknologi og som ønsker å lære. Du har en mastergrad innen industriell økonomi eller lignende, i tillegg til at du har ferdigheter innen programmering, og du ønsker å bruke kompetansen din i skjæringspunktet mellom teknologi og prosjektledelse. Du kommer direkte fra universitet, eller har maks 1-2 års erfaring. Videre ønsker du en arbeidsplass som gir deg faglig utvikling, likesinnede kolleger og rask læring i et faglig sterkt miljø.

Hva vil du lære?

Som Digital Management Trainee lærer du digitalisering fra A til Å og opparbeider deg verdifull kompetanse til å gjennomføre samfunnsnyttige digitaliseringsprosjekter. Våre IT-prosjekter består av mange komponenter som sammen bidrar til at kunden lykkes og du får en unik innsikt i disse; alt fra å forstå kundens behov, sette opp arkitekturen og sikre teknisk kvalitet, til å ta ansvar for at teamet ditt drar i samme retning mot målet. Du får en dyp forståelse for utfordringene ved en gitt prosjektleveranse og lærer hva som skal til for å fornye, forenkle og forbedre prosessene for våre kunder.

Ditt år som Digital Management Trainee

Som Digital Management Trainee vil du få et innholdsrikt år som vil bestå av arbeidsoppgaver innen flere av våre avdelinger og du vil samarbeide med dyktige konsulenter innen flere ulike fagfelt. Du skal blant annet delta i prosjektarbeid ute hos kunde hvor du videreutvikler dine tekniske ferdigheter gjennom koding og programmering, samt har ansvar for prosjektoppfølging og prosjektlederstøtte. I løpet av året som Trainee skal du også jobbe med kunderettet forretningsutvikling hvor du tar del i arbeidet med å identifisere og etablere nye digitale forretningsmuligheter. I tillegg tar du del i rekrutterings- og fagarbeidet internt i Netcompany og lærer hvordan vi rekrutterer og videreutvikler våre IT-konsulenter.

Faglig utvikling

Din faglige utvikling er viktig for oss. Som Trainee tar du del i vårt eget Netcompany Academy som består av interne og eksterne seminarer og kurs, og som du er en del av så lenge du er ansatt hos oss. I tillegg vil du jobbe med fag sammen med dine kolleger i våre faggrupper, som for eksempel systemarkitektur, skytjenester eller prosjekt- og teamledelse. Gjennom året møtes vi også for å dele kunnskap med hverandre på våre fagsamlinger.

Veien videre

Ditt år som Digital Management Trainee er bare starten på din reise i Netcompany! Du vil utvikle deg mye som Trainee og din rolle videre avhenger av erfaringen du har fått og dine ønsker for videre karriere. Som konsulent vil du fortsette å bygge kompetanse og spille en viktig rolle i gjennomføring av store digitaliseringsprosjekter. Det er du som blir med på å utvikle og realisere den nye digitale hverdagen til privatpersoner, bedrifter og organisasjoner på kryss og tvers i Norden.

Hvordan søker jeg?

For å søke må du sende inn din CV, søknad og karakterer fra universitet/høgskole og videregående skole.

Søknadsfrist: 1. september 2019 – men søk gjerne før da vi går igjennom søknader løpende.

Oppstart: januar 2020 eller juni/august 2020

Kontakt: Har du noen spørsmål om stillingen, send gjerne en mail på netcompany.NO.HR@netcompany.com eller kontakt oss på telefon +47 24 13 17 50.

I Netcompany ønsker vi at de ansatte skal reflektere samfunnet rundt oss og vi ser verdien av å ha en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror at dette er sentralt for vår suksess, og vi inviterer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn. 

Hvem er vi?

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. For å kunne levere de beste skreddersydde IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. Ved å kontinuerlig støtte og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelige opptatt av å være helt i forkant, og som tar ansvar for alle aspekter av et prosjekt. Vi har kontorer i Norge, Danmark, Polen, Storbritannia, Nederland og Vietnam med ca. 2000 ansatte. 

Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi drar på lønningspils sammen, drar på klatring, har arrangementer hvor familie og partnere inviteres, løper Holmenkollstafetten, camper i Nordmarka, drar til Hemsedal, går på kino og mye annet.

Vi tar ansvar, helt enkelt.

Vestiging
Norway
Solliciteren

Share