Netcompany søger studentermedhjælpere til Service Desk Team

Brænder du for at yde god service og support, og ønsker du at udvikle dine kompetencer inden for IT-drift, kommunikation og leverance? Så har du nu muligheden for at opbygge værdifuld erfaring ved siden af dit studie som vores nye studentermedhjælper i Netcompany Service Desk.

Service Desk er en del af Netcompany Operations, der er vores driftsorganisation bestående af +90 medarbejdere. Vi er et team, der altid bestræber os på at levere den bedste service til vores mange kunder med stor forståelse for problemets alvor døgnet rundt. For os er det vigtigt, at vores kunden altid ved, at der bliver taget hånd om problemerne. 

Styrk dine kompetencer i et internationalt IT-konsulenthus i vækst
Som studentermedhjælper i Netcompany Service Desk, får du et studiejob, der vil udvikle dig personligt såvel som fagligt, og du vil få mulighed for at tilegne dig stærke kompetencer inden for bl.a. drift, teknisk support og kommunikation med både kunder og interne stakeholdere. Du kommer til at indgå i et team bestående af fire fuldtidsansatte og ti studentermedhjælpere, hvoraf studentermedhjælperne skiftes til at være på vagt. Dine arbejdsopgaver vil variere, men vil primært være relateret til overvågning og eskalering af sager. 

Eksempler på dine arbejdsopgaver er:

  • Overvågning af vores IT-løsninger samt kendskab til overvågningsværktøjer
  • Kontaktperson for kundehenvendelser primært per telefon
  • Ansvar for registrering og eskalation af sager
  • Deltagelse i at strømline vores processer og procedurer

Dine vagter vil ligge indenfor tidsrummet kl. 17.00 – 07.00 på hverdage samt døgnet rundt i weekenden og helligdage. Du skal derfor være indstillet på nat- og weekendarbejde. Vagterne tilrettelægges efter et fast vagtskema, således at du ved hvilke dage og tidspunkter det forventes, at du er på arbejde.

Som en del af din opstart, vil dine vagter til at starte med ligge i dagtimerne, hvor du vil gennemgå en grundig oplæring, så du er klædt på til at varetage ansvaret og jobbet udenfor normal arbejdstid. 

Om vores nye kollega
Vi søger en studentermedhjælper der:

  • Er i gang med en lang videregående IT-uddannelse fra DIKU, DTU eller ITU
  • Har et all-round kendskab til IT – og gerne med interesse for Windows eller Linux
  • Behersker dansk og engelsk i både skrift og tale
  • Er ambitiøs, nysgerrig og proaktiv, med et ønske om at udvikle dig i dit studiejob og lære at forstå, hvordan en driftsorganisation fungerer

Erfaring med natarbejde vil være en fordel, men er ikke et krav til stillingen.

Det skal være sjovt – også når vi ikke arbejder
I Netcompany tager vi sjov meget alvorligt og vægter derfor det sociale højt. Vi forventer dit engagement til at sikre vores 24x7 drift, men vi tror også på, at det er lige så vigtigt, at vi kan fungerer sammen socialt. Når din hverdag trænger til et pift efter arbejde, er det derfor muligt at udfordre dine kolleger i vores sportsklubber eller deltage i en af vores mange sociale arrangementer uden for arbejdstiden. Det kan blandt andet være en af vores fredagsbarer, månedlige events eller traditionsrige fester – alt sammen, hvor oplevelser ud over det sædvanlige og kollegaskab er i højsæde.


Bliv en del af holdet
Send dit CV, karakterbevis og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share