Opplev noe annerledes og spennende med Netcompany Talent Network!

Tidligere studenter beskriver Talent Network som spennende, nervepirrende, virkelighetsnært og veldig morsomt. Bli med på årets happening hvor du blir utfordret faglig og personlig med det som kan bli din nye arbeidsgiver!

Netcompany Talent Network er et arrangement som blir avholdt på spektakulære Holckenhavn Slott i Danmark. Her møtes talentfulle studenter fra Norge, Sverige, Danmark og England for en innholdsrik dag. Formiddagen vil bestå av teambuilding med morsomme aktiviteter som rebusløp, kanopadling og «edderkoppnett». Øvelsene skaper samhold og bygger tillit, og vil gagne deg og teamet ditt i ettermiddagens casearbeid hvor samarbeidsevner, kreativitet og konsentrasjon er viktig for å lykkes. Casen vil være en reell problemstilling som gir innsikt i arbeidsoppgavene og utfordringene en konsulent i Netcompany møter. På kvelden er det festmiddag der man kan nyte god mat i godt selskap, og det blir tid til å bygge nettverk med andre studenter og konsulenter i Netcompany.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som går i 3. klasse og studerer informatikk, datateknologi, design eller lignende og kan vise til gode akademiske resultater.

Arrangementet vil foregå 2. april 2020. Reise og opphold vil bli dekket av Netcompany, og vi som tar fly fra Norge får to overnattinger i Danmark. Etter turen blir utvalgte studenter invitert til intervju for summer internship for sommeren 2021 og/eller fast jobb.

Hvordan søker jeg?

Send inn din CV, motivasjonsbrev og dine foreløpige karakterer og vi vil vurdere kandidater fortløpende.

Søknadsfrist: 1. oktober 2019. Vi har et begrenset antall plasser så meld din interesse nå for å bli med på en uforglemmelig dag!

Kontakt: Har du noen spørsmål om Talent Network, send gjerne en mail på netcompany.NO.HR@netcompany.com eller kontakt oss på telefon +47 24 13 17 50.

I Netcompany ønsker vi at de ansatte skal reflektere samfunnet rundt oss og vi ser verdien av å ha en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror at dette er sentralt for vår suksess, og vi inviterer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn. 

Hvem er vi?

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. For å kunne levere de beste skreddersydde IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. Ved å kontinuerlig støtte og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelige opptatt av å være helt i forkant, og som tar ansvar for alle aspekter av et prosjekt. Vi har kontorer i Norge, Danmark, Polen, Storbritannia, Nederland og Vietnam med ca. 2000 ansatte. 

Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi drar på lønningspils sammen, drar på klatring, har arrangementer hvor familie og partnere inviteres, løper Holmenkollstafetten, camper i Nordmarka, drar til Hemsedal, går på kino og mye annet.

Vi tar ansvar, helt enkelt.

Vestiging
Norway
Solliciteren

Share