Erfaren mobilutvikler

Vi i Netcompany er stolt av løsningene vi utvikler og måten vi gjør det på. Vi har vært med på å lage noen av de meste brukte publikumsappene og flere store enterprise-apper, inkludert Nabohjelp, KvoteAppen, NRK-TV, YR og mange flere. Vi jobber i tverrfaglige team ute hos våre kunder og ser nå etter to dyktige mobilutviklere som vil være en del av fellesskapet og utgjøre en forskjell!

Hverdagen som mobilutvikler

Som mobilutvikler i Netcompany vil du være med og lage de beste mobilløsningene for både publikum og internt i bedrifter – rett og slett skape magi hos våre kunder. Oppgavene vil selvsagt være mange og avhenge av kunde men i det store handler vår suksess om at vi lager skreddersydde løsninger som er tilpasset kundens og brukernes behov.

I Netcompany lærer og erfarer du å sette pris på fagmessig høy kvalitet, du lærer å sette pris på å vite at dine kolleger leverer og at dere som team til sammen leverer både samfunnsnyttige og brukervennlige løsninger.

Av teknologi og metodikker vil du jobbe med eksempelvis Swift, Kotlin, Firebase, React Native, IoT, Clean Architecture, Lean Innovation, Continous Delivery/Contious Integration, Kanban og mye mer.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har sterkt faglig engasjement, god teknisk forståelse og et hjerte for enten Android eller iOS. Du har 2-5 års erfaring, med en bachelor- eller mastergrad i IT-relaterte studier. Det beste du vet er å lage gode mobilløsninger!

Du har god kjennskap til native utvikling på iOS eller Android og det mobile økosystemet, og kan programmere i Swift eller Kotlin og Java. Du har jobbet i prosjekter basert på smidige metoder.

I Netcompany har vi har alle en felles forståelse av hva som forventes av faglig kvalitet, en kultur der alle strekker seg etter neste faglige nivå. Du er, i likhet med oss, opptatt av kontinuerlig utvikling og med en lidenskap for mobilutvikling.

Hvem er vi?

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer.

Våre ansatte er nøkkelen til vår suksess, derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi drar på lønningspils, vi har matkvelder, vi gamer, vi løper Holmenkollstafetten, drar til Hemsedal, går på kino og mye annet.

Ta gjerne kontakt!

Har du noen spørsmål om stillingen eller om hvordan det er å jobbe i Netcompany er du hjertelig velkommen å ta kontakt med oss.

Søknadsfrist er 1. August, men søk gjerne før da vi går igjennom søknader fortløpende.

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Vestiging
Norway
Solliciteren

Share