Erfaren: Leder for sikkerhet

Vi i Netcompany ser for tiden etter en leder for sikkerhet som kan ta overordnet ansvar for sikkerhet i våre teknologiske løsninger utarbeidet for kunder. 

Rollen som leder for sikkerhet  

Som leder for sikkerhet i Netcompany vil du være den som har overordnet ansvar for sikkerheten i løsninger utviklet av Netcompany og du vil arbeide strategisk for å utvikle sikkerhet som område i Netcompany. For å sikre nødvendig kunnskap i Netcompany vil du være med og videreutvikle, samt holde kurs innen informasjonssikkerhet og personvern internt i Netcompany, samt for kunder. Du vil bli sett på som en ekspert innenfor sikkerhet, og din arbeidshverdag vil bli preget av et samarbeid med konsulentene ute hos våre kunder. Det vil være store muligheter for påvirkning og faglig utvikling i stillingen. I tilbudsarbeid vil du være eier av sikkerhetsdomenet.

Hvem er du? 

Vi ser etter deg som kan vise til høyere utdannelse innen IT og som gjerne har spesialisering innenfor sikkerhet. Du har jobbet noen år som leder, og da med fokus på sikkerhet. Du kan mye om kryptering og sertifikathåndtering, har erfaring med sikker utvikling og behersker verktøy for å utforske/pen-teste. I tillegg har du kompetanse innen autentisering og autorisering. Det er en fordel men ikke et krav om du kan sikkerhet på alle lag i OSI-modellen og har kjennskap til sikkerhet i en skykontekst.

Denne stillingen passer deg som er initiativrik, løsningsorientert og strukturert, med sterk interesse for sikkerhet. I likhet med oss er du opptatt av faglig utvikling og deltar aktivt i faglige fora for kunnskapsdeling og -heving. Vi har en egen faggruppe i Netcompany for Sikkerhet, og her er det mange muligheter for å bidra og ta ansvar.

Din utvikling

Det som kjennetegner våre ansatte er at de brenner for å levere kvalitet i arbeidet de gjør, og vi vet at kvalitet henger sammen med kompetanseutvikling. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos oss er din utvikling like viktig for oss som for deg. Vi drar på fagsamlinger og vi møtes i faggrupper. I tillegg har vi et eget Netcompany Academy med et tilpasset kursopplegg, et mentor program, og du får jobbet sammen med og lært av dyktige kollegaer.

Hvem er vi? 

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt ogkunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget. Vi tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. 

Våre ansatte er nøkkelen til vår suksess, derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi har stor variasjon i arrangementer, fra brettspillkveld til tur til Jotunheimen, så det er noe for alle og enhver. 

Vi tar ansvar, helt enkelt. 

Hvordan søker jeg? 

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV, karakterer fra universitet/høyskole og eventuelle attester. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen.

Vi følger myndighetenes retningslinjer hva gjelder COVID-19 og kjører store deler av intervjuprosessen digitalt for å bidra til å redusere smittespredning.

Vestiging
Norway
Solliciteren

Share