Er du vår nye leder for sikkerhet?

Vi i Netcompany ser for tiden etter en leder for sikkerhet som kan ta overordnet ansvar for sikkerhet i våre teknologiske løsninger utarbeidet for kunder. 

Rollen som leder for sikkerhet  

Som leder for sikkerhet i Netcompany vil du være den som har overordnet ansvar for sikkerheten i løsninger utviklet av Netcompany og du vil arbeide strategisk for å utvikle sikkerhet som område i Netcompany. For å sikre nødvendig kunnskap i Netcompany vil du være med og videreutvikle, samt holde kurs innen informasjonssikkerhet og personvern internt i Netcompany, samt for kunder. Du vil bli sett på som en ekspert innenfor sikkerhet, og din arbeidshverdag vil bli preget av et samarbeid med konsulentene ute hos våre kunder. Det vil være store muligheter for påvirkning og faglig utvikling i stillingen. I tilbudsarbeid vil du være eier av sikkerhetsdomenet.

Hvem er du? 

Vi ser etter deg som kan vise til høyere utdannelse innen IT og som gjerne har spesialisering innenfor sikkerhet. Du har jobbet noen år som leder, og da med fokus på sikkerhet. Du kan mye om kryptering og sertifikathåndtering, har erfaring med sikker utvikling og behersker verktøy for å utforske/pen-teste. I tillegg har du kompetanse innen autentisering og autorisering. Det er en fordel men ikke et krav om du kan sikkerhet på alle lag i OSI-modellen og har kjennskap til sikkerhet i en skykontekst.

Denne stillingen passer deg som er initiativrik, løsningsorientert og strukturert, med sterk interesse for sikkerhet. I likhet med oss er du opptatt av faglig utvikling og deltar aktivt i faglige fora for kunnskapsdeling og -heving. Vi har en egen faggruppe i Netcompany for Sikkerhet, og her er det mange muligheter for å bidra og ta ansvar.

Din utvikling

Det som kjennetegner våre ansatte er at de brenner for å levere kvalitet i arbeidet de gjør, og vi vet at kvalitet henger sammen med kompetanseutvikling. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos oss er din utvikling like viktig for oss som for deg. Vi drar på fagsamlinger og vi møtes i faggrupper. I tillegg har vi et eget Netcompany Academy med et tilpasset kursopplegg, et mentor program, og du får jobbet sammen med og lært av dyktige kollegaer.

Hvem er vi?

Netcompany er et internasjonalt tech- og innovasjonsselskap med 2000 ansatte. Vi leverer morgendagens løsninger i det digitale landskapet, og vår grunntanke er å jobbe sammen for å nå våre mål.

Søknadsfrist er 1. August, men søk gjerne før da vi går igjennom søknader fortløpende.

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Vestiging
Norway
Solliciteren

Share