Er du en utvikler som brenner for Sikkerhet?

Vi i Netcompany ser for tiden etter en utvikler som har spesialisert seg innenfor sikkerhet og som vil være med og sikre at våre løsninger møter behovet og kravene til kunde og sluttbruker.

Rollen som utvikler innenfor sikkerhet

Du vil jobbe i team med kollegaer fra Netcompany i prosjekt ute hos kunde og være den som, sammen med leder for sikkerhet, sikrer at løsningene holder riktig sikkerhetsnivå. Du vil blant annet arbeide med å gjennomføre trussel modellering, sårbarhetsanalyser og risikoanalyser. I tillegg vil du være en GoTo person i forhold til informasjonssikkerhet og personvern, og du vil være med og lære opp og rådgi andre i Netcompany innenfor sikkerhetsområdet.  

Hvem er du? 

Vi ser etter deg som kan vise til høyere utdannelse innen IT og som gjerne har spesialisering innenfor sikkerhet. Du har gjerne jobbet noen år som utvikler, og da fokusert mye på sikkerhet. Du kan mye om kryptering og sertifikathåndtering. Du har arbeidet mye med sikker utvikling, og du behersker verktøy for å utforske/pen-teste. I tillegg kan du mye om autentisering og autorisering. Det er en fordel men ikke et krav om du kan sikkerhet på alle lag i OSI-modellen og har kjennskap til sikkerhet i en skykontekst.

Denne stillingen passer deg som er initiativrik, løsningsorientert og strukturert, med sterk interesse for sikkerhet. I likhet med oss er du opptatt av faglig utvikling og deltar aktivt i faglige fora for kunnskapsdeling og -heving. Vi har en egen faggruppe i Netcompany for Sikkerhet, og her er det masse muligheter for å bidra og ta ansvar.

Din utvikling

Det som kjennetegner våre ansatte er at de brenner for å levere kvalitet i arbeidet de gjør, og vi vet at kvalitet henger sammen med kompetanseutvikling. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos oss er din utvikling like viktig for oss som for deg. Vi drar på fagsamlinger og vi møtes i faggrupper. I tillegg har vi et eget Netcompany Academy med et tilpasset kursopplegg, et mentor program, og du får jobbet sammen med og lært av dyktige kollegaer.

Hvem er vi?

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være helt i forkant i systemutviklingsfaget, og som tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt.

Søknadsfrist er 1. August, men søk gjerne før da vi går igjennom søknader fortløpende.

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Vestiging
Norway
Solliciteren

Share