Vil du være med å bygge Norges fremste design- og innovasjonsmiljø?

Design-teamet i Netcompany vokser, og vi er nå på utkikk etter flere Tjenestedesignere, Interaksjonsdesignere og Digitaldesignere som vil være med på å videreutvikle og bygge design som fagfelt i Netcompany. Netcompany er Nordens ferskeste Unicorn-selskap, og vi har et veletablert tech- og innovasjonsmiljø. Hos oss jobber man i tverrfaglig team med rådgivere, teknologer og designere ute hos kunde.

Design-teamet vårt består i dag av 20 dyktige designere som samarbeider tett på tvers av prosjekter.

 

Hva vil du gjøre?

Vi er på jakt etter tjenestedesignere, interaksjonsdesignere og digitaldesignere! Hos oss tar vi steget ut i markedet - og anser ikke nye prosjekter og tjenester for vellykket før de faktisk lanseres! Sammen vil vi definere nye brukeropplevelser og tjenester basert på en solid dose kvalitativ innsikt. Du vil jobbe i et innovativt selskap, der ny teknologi og morgendagens brukeropplevelser er våre fokusområder. Vi jobber med forenkling av komplekse problemer for å bringe Norge inn i fremtiden.

Du vil ha mye kundekontakt, og kommer til å jobbe med spennende prosjekter og fremoverlente kunder - de største og mest innovative i landet. Hos oss er kompetansebygging prioritert, og du vil være en nøkkelressurs for å bygge designteamet vårt.

 

Hvem er du?

Du har høyere utdannelse og minimum 3 års relevant arbeidserfaring. I tillegg må du ha bred prosjekterfaring innen tjenestedesign, interaksjonsdesign eller digitaldesign. Du må ha lyst til å jobbe i tverrfaglige team, og du må være lidenskapelig interessert i faget ditt. Du har særdeles gode kunnskaper med metoder og verktøy innen design - og deler selvsagt din kunnskap med teamet.

Den rette kandidaten kommuniserer gjerne visuelt med skisser og prototyper, og tar rollen som fasilitator i workshops på strak arm. Du er ikke redd for å lede den kreative prosessen ute i prosjektene, og jobber hands-on med konseptutvikling såvel som detaljering.

 

Ta gjerne kontakt!

Har du noen spørsmål om stillingen eller om hvordan det er å jobbe i Netcompany er du hjertelig velkommen å ta kontakt med oss.

Søknadsfrist er 1. August, vi går igjennom søknader fortløpende.

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Vestiging
Norway
Solliciteren

Share