Senior Arkitekt

Liker du å ta ansvar? Liker du å jobbe sammen med andre som tar ansvar? I Netcompany jobber vi i team med særdeles flinke kolleger mot felles mål hos kundene våre. Vi mener lagspill er nøkkelen til både trivsel og de beste resultatene. Gjennom faglig styrke og integritet, kombinert med en sunn dose pragmatisme, er vi stolte over å kunne si at “vi leverer – hver gang".

Som arkitekt i Netcompany elsker du å anvende moderne teknologi for å levere konkret verdi til våre kunder. Sammen med teamet finner du de riktige løsningene, og kommuniserer disse på en god måte til kunden. I Netcompany lager vi samfunnsnyttige og innovative løsninger for våre kunder. Vi er opptatt av at løsningene skal være både brukervennlige og av høy kvalitet.

Vi ser nå etter erfarne arkitekter som ønsker å jobbe tett på den tekniske løsningen, lede større utviklingsprosjekter og sørge for kvalitet i den tekniske leveransen. Er det deg vi ser etter?

Hvordan vil din arbeidshverdag se ut?

Som arkitekt i Netcompany får du bruke din kompetanse og erfaring til å designe og utvikle forretningskritiske løsninger for våre kunder. Du får gjøre valg av teknologi, rammeverk og utviklingsmiljø for å løse problemstillingene effektivt, og alt i alt sørge for kvalitet i våre tekniske leveranser. I samarbeid med både team og kunden skal du jobbe frem krav for løsningen og skape muligheter for god fremdrift og effektivitet i teamet.

Utover dette påvirker du selv i stor grad hvordan din rolle som arkitekt ser ut. Ønsker du å involvere deg i salg -og tilbudsarbeid ut mot kunde? Eller kanskje du ønsker å ta mer mellommenneskelig ansvar som leder, samtidig som du jobber tett på løsningen? Hos oss er mulighetene mange – og dette er tilpasninger din mentor vil hjelpe deg med!

Hvem er du?

I Netcompany vet vi at både personlige egenskaper og faglig kompetanse står sentralt for å lykkes i rollen som arkitekt. Vi ser etter deg som har evne til effektivt å kommunisere rundt valg av tekniske løsninger og beslutningsgrunnlag til kolleger og kunder. Du har egenskapene til å lede team på mindre prosjekter eller utvalgte områder av større prosjekter, og evner å presist estimere oppgaver og problemstillinger for teamet, samt levere leveranser til avtalt tid og kvalitet.

Du har høyere utdanning innen IT-relaterte studier, og minimum 3-4 års erfaring med systemutvikling bak deg. Du har erfaring med å utvikle business applications eller enterprise arkitektur i Java eller .NET og har kjennskap til spesifikke teknologier og metoder innen moderne systemutvikling. Du har erfaring med å utføre teknisk kvalitetssikring og reviews på mindre prosjekter eller utvalgte områder av større prosjekter.

Du både snakker og skriver norsk på et profesjonelt nivå.

Hvem er vi?

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer.

Våre ansatte er nøkkelen til vår suksess, derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi drar på lønningspils, vi har matkvelder, vi gamer, vi løper Holmenkollstafetten, drar til Hemsedal, går på kino og mye annet.

Ta gjerne kontakt!

Har du noen spørsmål om stillingen eller om hvordan det er å jobbe i Netcompany er du hjertelig velkommen å ta kontakt med oss.

Søknadsfrist er 1. august, men søk gjerne før da vi går igjennom søknader fortløpende.

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Vestiging
Norway
Solliciteren

Share