Bidra til samfunnsnyttige løsninger som testleder?

Vi i Netcompany ser for tiden etter to testledere som ønsker å sikre at våre løsninger møter behovet og kravene til sluttbrukerne, og på denne måten bidra til å utvikle samfunnsnyttige og brukervennlige løsninger.

Rollen som testleder

Som testleder i Netcompany vil du planlegge og lede alle testaktiviteter, slik at dette effektivt bidrar til kvaliteten på løsningen som leveres og reduserer risikoen for at feil oppstår når løsningen er i produksjon. Du vil jobbe i team med kollegaer fra Netcompany i våre prosjekter ute hos kunde. Din arbeidshverdag vil bestå av å etablere teststrategi, testprosess og overordnede testplaner ved oppstart av IT-prosjekter, samt planlegge, koordinere og lede testaktiviteter og testressurser gjennom hele prosjektgjennomføringen, fra prosjektoppstart til prosjektavslutning. Du vil også være involvert i overordnet risikostyring, planlegging og rapportering.

Hvem er du? 

Vi ser etter deg som kan vise til høyere utdannelse innen IT, omtrent fem års erfaring fra IT-prosjekter, samt minst 2 år som dedikert testleder. Du er sertifisert ISTQB Advanced Level Test Manager og ISTQB Foundation Agile tester.

Du har erfaring fra helhetlig ansvar for alle testaktiviteter i IT-prosjekter, inkludert planlegging, koordinering og ledelse av ytelsestestaktiviteter og sikkerhetsaktiviteter. Du har erfaring med ledelse av testprosess med automatisert testing på alle nivåer og verdikjedetesting av komplekse verdikjeder.

Denne stillingen passer deg som er initiativrik, løsningsorientert og strukturert, med sterk interesse for test og kvalitetssikring som fag. I likhet med oss er du opptatt av faglig utvikling og deltar aktivt i faglige fora for kunnskapsdeling og -heving.

Din utvikling

Det som kjennetegner våre ansatte er at de brenner for å levere kvalitet i arbeidet de gjør, og vi vet at kvalitet henger sammen med kompetanseutvikling. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos oss er din utvikling like viktig for oss som for deg. Vi drar på fagsamlinger og vi møtes i faggrupper. I tillegg har vi et eget Netcompany Academy med et tilpasset kursopplegg, et mentor program, og du får jobbet sammen med og lært av dyktige kollegaer.

Hvem er vi?

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være helt i forkant i systemutviklingsfaget, og som tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt.

Ta gjerne kontakt!

Har du noen spørsmål om stillingen eller om hvordan det er å jobbe i Netcompany er du hjertelig velkommen å ta kontakt med oss.

Søknadsfrist er 1. August, men søk gjerne før da vi går igjennom søknader fortløpende.

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

 

Vestiging
Norway
Solliciteren

Share