AWS Operations Engineer

Jobbeskrivelse

Brænder du for forretningskritik applikationsdrift, samt optimering og automatisering af komplekse driftsopgaver? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest spændende løsninger af samfundskritiske problemstillinger. 

Arbejdsopgaver og teknologier
Vi søger kolleger, der har erfaring med AWS, og interesse for optimering, automatisering af komplekse opgaver og procedurer. Du vil blive en del af Netcompany Operations, som er en ambitiøs driftsafdeling, der står for alt fra forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre. Der er en stor diversitet i vores kunder og det spænder bredt fra mindre, private virksomheder til store, offentlige projekter. Vi arbejder med drift ud fra en vision om at gøre en forskel for vores kunders forretning. Vi forventer, at du skal have lyst til det samme!

Som vores nye AWS Operations Engineer, vil du blive en del af et team, der fokuserer på optimering og applikationsdrift. Du vil få en central rolle og være bindeled til både vores udviklingsprojekter og infrastrukturteamet. I rollen som AWS Operations Engineer vil du blandt andet blive tildelt opgaver og ansvar inden for følgende områder:

  • Etablering og vedligehold af AWS Infrastruktur design baseret på CloudFormation og Terraform Templates
  • Deltagelse i driftsprojekter, hvor du får ansvar for større eller mindre opgaver alt efter din erfaring
  • Følge best-practice og udarbejde forbedringer til AWS-infrastrukturen
  • Opretholde sikre miljøer med least privilege på netværk og IAM-roller
  • Udvikle skalerbare løsninger, som bedst muligt udnytter de fordele som cloud infrastruktur giver.

Om dig
Vi forestiller os, at du:

  • Har en uddannelsesbaggrund inden for IT som f.eks. diplomingeniør, bachelor, kandidat eller datamatiker
  • Har erfaring med AWS, enten i form af erhvervserfaring eller som en del af din uddannelse
  • Er kvalitetsbevidst og bliver motiveret af at levere optimale forretnings- og samfundskritiske løsninger

Vi sikrer din udvikling!
Vi har mange års erfaring med at tage imod nyuddannede kolleger, og et setup der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share