Lead Coordinator til afvikling af interne Group Events

Vi søger en detaljeorienteret Lead Coordinator til at koordinere vores store interne events og sikre, at kvaliteten fortsat er høj og lever op til vores ambitionsniveau.

Som vores nye Lead Coordinator bliver du ansvarlig for at koordinere og sætte retning for vores interne events i Netcompany, som afholdes flere gange årligt for vores mere end 6.500 medarbejdere. Vores interne events, som afholdes for alt mellem 100 og op til over 2000 medarbejdere, er et højt prioriteret område, som vi værner meget om. Vi afholder løbende events på både gruppeniveau og lokalt i de lande, vi har kontorer i, og typen af arrangementer spænder vidt. Men vigtigst er, at vores events altid afvikles med stor professionalisme og generelt er af høj kvalitet. Dit arbejde vil spille en stor rolle i vores interne formidling og vidensdeling på tværs af organisationen, uanset om det drejer sig om mindre partnermøder eller store updates for alle medarbejdere på en given lokation.

Du bliver en del af vores dygtige marketingteam

Du bliver en del af vores lille, men dygtige marketingteam, og vil referere til Head of Branding & Marketing, Søren Fogt Lundbo.

Som vores nye Lead Coordinator er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og formår at følge dine projekter til dørs.  Du skal trives med at være igangsætter og først slippe et projekt, når det er fulgt helt til dørs. Du vil løbende indgå i tætte samarbejder med mange forskellige stakeholders – både internt og eksternt. Du vil bl.a. komme til at arbejde direkte sammen med vores landechefer samt topledelsen, men du vil også have tæt dialog med dine kollegaer i andre lande samt diverse eksterne leverandører. Dermed vil du hurtigt opbygge et stort netværk på tværs af organisationen. 

Din dagligdag bliver på kontoret i København, men som ansvarlig for events i Netcompany Group vil du også få mulighed for at rejse i forbindelse med planlægning og afvikling af events.

Du vil være inde over alle interne events – men din involvering vil være størst for vores danske events, hvor du spiller en stor rolle i eksekveringen. For vores lokale events, der afholdes i de andre lande, vi har kontorer i, vil du være ansvarlig for kvalitetssikring og endelig godkendelse, og dine kollegaer i de respektive lande, vil stå med primært ansvar for afvikling.
Dine primære opgaver bliver:

 • Planlægge og afvikle vores interne events på globalt plan – Netcompany Updates og diverse events for partnere, principals og managere
 • Stå for programplanlægning samt alt det logistiske såsom venue, mad og drikkevarer
 • Hands-on eksekvering i forbindelse med afvikling af events – dog altid i samarbejde med dine kollegaer i de respektive lande, der er ansvarlige for den praktiske afvikling  
 • Samarbejde med interne og eksterne stakeholders
 • Have øje for den gode historie og sikre en rød tråd hos oplægsholdere
 • Briefe oplægsholdere forud for events
 • Sikre vores visuelle identitet og en skarp storytelling i vores PowerPoint præsentationer i samarbejde med dine kollegaer
 • Bidrage til ad hoc projekter
   

Bliv vores nye kollega
Skal du lykkes i rollen som vores nye Lead Coordinator, er det en forudsætning, at du er struktureret, løsningsorienteret og formår at følge projekterne helt til dørs. Du skal være opsøgende, vedholdende og have et stort servicegen. Du skal være motiveret af at arbejde med planlægning og afvikling af events og være detaljeorienteret og proaktiv gennem hele processen – også når der er travlt.

Du kommer til at bygge videre på et allerede veletableret og solidt koncept – men du vil have mulighed for at sætte dit fingeraftryk på retningen og dermed sikre, at vi fortsat leverer høj kvalitet til vores vigtigste interne kommunikationskanal.

Vi forestiller os, at:

 • Du har en relevant videregående uddannelse
 • Du har et 2-3 års erfaring eller mere fra en lignende stilling
 • Du er meget dygtig kommunikativt på både dansk og engelsk – på skrift og i tale
 • Du er struktureret og detaljeorienteret, men forstår samtidig at udføre og realisere projekter
 • Du er god til at skabe relationer – både internt og eksternt
 • Du er dygtig til at koordinere projekter med mange stakeholdere på forskellige niveauer

Det er derudover en fordel, hvis du har erfaring med planlægning og afvikling af større events.

Hos os er der kort fra tanke til handling, hvilket giver mulighed for at realisere de gode idéer meget hurtigt. Du får en dyb indsigt i vores forretningsprocesser, projekter og organisation generelt, da du vil arbejde ”midt i det hele” og levere ind til mange kollegaer, der hver dag arbejder for at understøtte vores konsulenter i at udvikle samfundskritiske IT-projekter over hele Europa.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et godt sammenhold og vi prioriterer det sociale meget højt. Fra store fester, sociale aktiviteter og teamevents til sportsklubber og meget andet. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan skabe de bedste resultater. Vi tror nemlig på, at vi arbejder bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

 

Er du klar til at gribe muligheden?
Vil du være med på holdet, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Branding & Marketing, Søren Fogt Lundbo på sfl@netcompany.com.
 

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share