Netcompany søger en datatekniker med passion for drift af infrastruktur

Vil du arbejde med infrastruktur eller drift af komplekse IT-løsninger, der gør en konkret forskel for både vores samfund og private virksomheder? Har du passion for enten Linux, Windows, Oracle, Azure eller VmWare – eller måske dem alle sammen?

Nu har du mulighed for at kickstarte din karriere som datatekniker i et af Netcompanys driftsteams i afdelingen Netcompany Operations. Netcompany Operations er en veletableret og ambitiøs driftsorganisation med 160+ teknikere, der står for alt fra samfunds- og forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre og i public cloud. Der er en stor diversiteten i vores kunder og spænder bredt fra mindre private virksomheder til store projekter for det offentlige. Vi arbejder med drift ud fra en vision om at gøre en forskel for vores kunders forretning. Vi forventer, at du skal have lyst til det samme!

I Netcompany Operations er ny teknologi og intelligente løsninger en prioritet. Vi søger derfor en dygtig datatekniker, der gerne vil lære, tage ansvar og drive egne opgaver fra A-Z på nogle af Danmarks mest spændende driftsløsninger.

Vinkel din karriere i den driftsretning, du brænder for

Netcompany Operations består af seks forskellige teams, med både specialister og generalister, der arbejder med drift inden for forskellige tekniske områder:

 • Linux/Oracle
 • Windows
 • Cloud
 • Infrastruktur, herunder netværk, servere, backup og storage

Med afsæt i dine tekniske interesser, bliver du en del af ét af vores driftsteams, hvor du både kommer til at drive egne opgaver og arbejde tæt sammen med dine kolleger om at levere store driftsprojekter til teamets kunder. Du kommer til at lære af de bedste inden for dit interessefelt, men vi forventer også, at du kommer med en faglig ballast, så vi kan lære af dig.

Afhængigt af hvilket af vores driftsområder du bliver en del af, vil opgaverne variere, og de kan eksempelvis være:

 • Daglig drift af én eller flere løsninger, herunder sikring af kontinuerlig og korrekt overvågning og backup, samt scripting og tuning af driftsplatformen
 • Deltagelse i projektarbejde som eksempelvis store opgraderings-, etablerings- og transitionsprojekter
 • Sikkerhed, fejlsøgning og optimering
 • Clusteradministration
 • Hvis du er interesseret i vores Infrastrukturteam, kan du også komme til at arbejde med vedligehold af vores administrative netværk (LAN) samt vedligehold, forbedring og styring af infrastrukturplatforme

Vores nye kollega

 • Er nyuddannet, ambitiøs og motiveret af at lære.
 • Alle i Netcompany Operations har en IT-teknisk baggrund og stor passion for IT-drift. Som vores nye kollega skal du have det samme, og vi ser gerne, at du er uddannet Datafagtekniker
 • Vi forventer ikke, at du er verdensmester i alle teknologier og operativsystemer, men du skal have lyst til at lære og bygge videre på det faglige fundament, du har med dig fra din uddannelse
 • Du behersker dansk i skrift og tale

PET sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelse i vores Netcompany Operations.

Din udvikling og læring er i centrum

Når du starter hos os, indleder du et forløb på Netcompany Academy – vores helt eget interne udviklingsprogram. Vi tror nemlig på, at løbende uddannelse gennem hele din karriere, er central for optimal udvikling og læring. Vi kan garantere, at du vil udvikle dig langt hurtigere end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents til sportsklubber, gaming nights, wakeboarding og meget andet. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen. 

Er du klar til tage din karriere det næste skridt?

Send dit CV, karakterbevis og en motiveret ansøgning om dine interesser og hvilke teknologier, du gerne vil arbejde med i Netcompany Operations, til vores rekrutteringssystem via linket.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share