Operations Engineer til drift af Infrastruktur

Jobbeskrivelse

Har du passion for Linux, Windows, Oracle, Azure eller VmWare – eller dem alle? Og har du lyst til at arbejde med infrastruktur og drift af komplekse IT-løsninger, der gør en forskel for samfundet samt private virksomheder? Så er du måske Netcompanys nye Operations Engineer.

Arbejdsopgaver og teknologier
Netcompany Operations besår af forskellige teams af specialister og generalister, der arbejder med drift inden for forskellige tekniske områder, såsom Linux/Oracle, Windows, Cloud og Infrastruktur, herunder netværk, servere, backup og storage.

Med afsæt i dine tekniske interesser bliver du en del af ét af vores driftsteams, hvor du vil drive egne opgaver, men også i tæt samarbejde med dine kolleger for at levere store driftsprojekter til teamets kunder. Du kommer til at lære af de bedste inden for dit interessefelt, men vi forventer også, at du kommer med en faglig ballast, så vi kan lære af dig.

Dine arbejdsopgaver vil variere afhængigt af, hvilket af vores driftsområder du har interesse for og bliver en del af. Typiske arbejdsopgaver kan eksempelvis være:

  • Daglig drift af én eller flere løsninger, herunder sikring af kontinuerlig og korrekt overvågning og backup samt scripting og tuning af driftsplatformen
  • Deltagelse i projektarbejde, som f.eks. store opgraderings-, etablerings- og transitionsprojekter
  • Sikkerhed, fejlsøgning og optimering
  • Clusteradministration

Som en del af vores Infrastrukturteam, kan du også komme til at arbejde med vedligeholdelse af vores administrative netværk (LAN) samt vedligeholdelse, forbedring og styring af infrastrukturplatforme.

Om dig
Alle i Netcompany Operations har en IT-teknisk baggrund og stor passion for IT-drift. Som vores nye kollega ser vi derfor gerne, at du besidder samme egenskaber.

Derudover forestiller os, at du:

  • Du har en relevant uddannelsesbaggrund inden for IT.
  • Er ambitiøs og finder motivation i at lære
  • Har lyst til at lære og bygge videre på det faglige fundament som du har med dig fra din uddannelse
  • Du behersker dansk i skrift og tale

PET sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelse i vores Netcompany Operations.

Vi sikrer din udvikling!
Vi har mange års erfaring med at tage imod nyuddannede kolleger, og et setup der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle. #LI-SA2

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share