Test Manager

Jobbeskrivelse

Netcompany er gået fra start up i 2000 til sværvægter i den danske IT-branche. Selvom vi er vokset meget siden da, er vi stolte af, at vi har kunne bevare en kultur med høj agilitet, lavt hierarki, hurtige beslutningsgange og ikke mindst et unikt sammenhold på tværs af virksomheden.

Arbejdsopgaver og teknologier

Test og kvalitetssikring er en afgørende del af de IT-løsninger, vi udvikler sammen med vores kunder, med formål om at de identificerede gevinster bliver realiseret.
Vi søger en Test Manager, der kan drive et team af engagerede medarbejdere, samt skabe en god dialog og relation til vores mange kunder. Kan du fra første dag tage ansvar for test- og teamledelse, så har vi et udfordrende job til dig i en virksomhed, hvor udviklingsmulighederne er talrige.

Dit ansvarsområde strækker sig over hele forløbet og din dagligdag består i høj grad af planlægning og opfølgning på testaktiviteter. Du agerer tovholder under testfaserne, og sikrer rapportering og fremdrift af testene, ligesom du planlægger og dokumenterer funktionalitets- og systemtest i samarbejde med de øvrige aktører - både interne og eksterne.
Du har både ansvaret for teststrategien, testkvaliteten og personaleansvaret for en gruppe af testere, hvor du løbende arbejder med at udvikle deres kompetencer og karrierer.

Du vil indgå i den daglige projektledelse, på et eller flere projekter og vil – sammen med dine ledelseskolleger – få ansvar for at sikre kunden en IT-løsning, der virker, realiserer de forventede gevinster, og ikke mindst er leveret til aftalt tid og budget.

Derudover vil du komme til at:

  • Støtte og motivere vores kunder til at opretholde et stærkt fokus på test
  • Sikre at testarbejdet afvikles i fuld synergi med øvrige aktiviteter gennem best practice metoden
  • Kvalitetssikring af leverancer, samt daglig sparring og faglig støtte

Om dig

Test i Netcompany arbejder med tæt kontakt til vores kunder og ikke mindst et unikt fagligt og socialt sammenhold. Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant kandidatgrad med flere års erfaring med test og gerne med personaleledelse
  • Har dokumenteret erfaring med IT-projekter og test, herunder testværktøjer og automatisering
  • Har gode kommunikations- og koordineringsevner til testplanlægning
  • Er flydende i dansk, både skriftligt og mundtligt

 

Vi sikrer din udvikling!

Vi har mange års erfaring med at tage imod nyuddannede kolleger, og et setup der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.
 

Send os en ansøgning

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share