IT Supporter til Netcompany

Vil du yde IT-support for mere end 3000+ kolleger, og vil du være en del af en voksende og anerkendt international virksomhed, der udvikler betydningsfulde løsninger til både den offentlige og private sektor?

Som IT-supporter i Netcompany, yder du ikke blot support på tværs af organisationen, du deltager også i udfordrende interne IT-projekter, i samarbejde med nogle af landets dygtigste kollegaer.

Dine opgaver og udfordringer

Hos IT Services indgår du i et team, hvor du får 24 erfarne kolleger, der sammen med dig, supporterer både online og i direkte kontakt med brugerne i Danmark, Norge, Holland, Polen, United Kingdom og Vietnam. Vi sikrer at du får en udfordrende hverdag med gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt. Du vil hurtigt skulle sætte dig ind i nye processer og nye tekniske løsninger. Læringskurven i Netcompany vil være stejl, og det er altafgørende, at du er drevet af at lære nyt. Til gengæld garanterer vi, at du bliver en del af en essentiel og professionel afdeling, der er ansvarlig for at maskinen kører, og hvor alle opgaver følges til dørs - kort sagt, garanterer vi en hverdag, hvor du tager på arbejde og gør en forskel.

Som IT-supporter, vil du bl.a.:

Varetage rollen som Single Point of Contact (SPoC) i Netcompany, og dermed agere som ambassadør for IT Services. Du vil yde support på b.la. Office 365, herunder Teams, Outlook, SharePoint, samt lokale applikationer på PC’er og mobile enheder. Der vil være praktiske opgaver, som klargøring- og installering af udstyr til nye og eksisterende medarbejdere, samt drive service til vores mødelokaler, videokonference og printere rundt omkring på hovedkontoret i København.

Ydermere vil du deltage i vedligeholdelse af arbejdspladserne på alle vores kontorer, supporte og drifte mere end 400 servere og 50 teknologier, og deltage i indkøb og distribution af hardware & software. Generelt skal du være servicemindet, en holdspiller, og være drevet af at hjælpe brugere.

Din baggrund

Sætter du en ære i altid at møde slutbrugerne med indlevelse, forståelse og høj service? Så er det dig vi leder efter! Du er imødekommende af natur, og trives i en udadvendt rolle med en stor kontaktflade, og en bred vifte af opgaver. Du er vant til at navigere i en matrixorganisation, og med din naturlige flair for at netværke, skaber du synlighed i organisationen.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har en uddannelse inden for IT-support eller datatekniker- med fornuftige resultater
  • Har et par års relevant erfaring med IT-support
  • Behersker dansk og engelsk på skrift og tale, så du kan kommunikere problemfrit med leverandører og nationale såvel som internationale kolleger
  • Har et solidt kendskab til Windows 10 platformen og andre Microsoft teknologier

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til en eller flere af nedenstående teknologier:

  • Exchange & O365
  • SharePoint
  • Visual Studio & TFS/Azure DevOps
  • Evoko & StarLeaf

Som person er du struktureret, grundig, ansvarsbevidst og fleksibel. Du tager fuldt ejerskab for dine opgaver, er yderst serviceminded og du forstår vigtigheden af at støtte positivt og konstruktivt op om forretningen og det team, du arbejder i. Du kan arbejde selvstændigt og proaktivt ud fra overordnede rammer. Du kan være tilknyttet vores kontor i København eller Aalborg alt afhængig af dine præferencer.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents til sportsklubber, gaming nights og meget andet. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden godt og har det sjovt.

Bliv en del af holdet

Upload din ansøgning, CV og karakterbevis til vores rekrutteringssystem via linket i øverste højre hjørne.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com


I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share