Business Consultant

Jobbeskrivelse

Vi søger en Business Consultant, der brænder for at skabe enestående løsninger, der gør en forskel for vores mange kunder. Du får mulighed for at arbejde på tværs af brancher, hvor du skal sætte din ekspertise i spil for at hjælpe nogle af Danmarks mest spændende virksomheder med at udvikle deres forretning.

Arbejdsopgaver og teknologier
I Netcompany er vi stolte af at kunne bryste os af en kultur med høj agilitet, lavt hierarki, hurtige beslutningsgange og ikke mindst et unikt sammenhold – endda på tværs af 6500 medarbejdere i 17 forskellige lande.

Vi udvikler løsninger for mange forskellige kunder – fra mindre private virksomheder til store offentlige projekter. Uanset projektets størrelse vil du som Business Consultant komme til at gøre en mærkbar forskel sammen med de skarpeste kolleger i branchen.

Vi søger en Business Consultant med stor og veldokumenteret passion for digitalisering til at løfte opgaver inden for brugerinvolvering, uddannelse, gevinstrealisering, procesoptimering og forandringsledelse. Opgaverne vil knytte sig til vores store projekter – både i den offentlige og den private sektor. 

Du vil som Business Consultant være med til at sikre, at Netcompanys IT-projekter forankres i vores kunders organisation og faglige processer. Dertil skal du være med til at sikre, at brugerne har de rette kompetencer, så både brugerne og organisationen som helhed er klar, når det nye produkt skal tages i brug.   

Opgaverne som Business Consultant er mangfoldige. De kan f.eks. være at planlægge, koordinere og gennemføre organisatorisk og forretningsmæssig implementering, herunder:

 • Bistå kunden med forandringsledelsesinitiativer
 • Udarbejde brugervejledninger og undervisningsmateriale samt undervise brugerne hos kunden
 • Gennemføre analyser af og rapportere på forandringsparathed
 • Kortlægge processer og facilitere workshops med kunden
 • Opstille gevinstopfølgningsmodel og udarbejde kommunikationsplaner
 • Opbygge stærkt domænekendskab ved at deltage i og facilitere analysearbejde, test- og refinement aktiviteter

Om dig
Du er ikke bange for at spørge, når du er i tvivl – eller for at lære fra dig, når du ikke er. Skarpe deadlines skræmmer dig ikke, og du er frisk på at lægge en ekstra indsats, når det er nødvendigt.

Vi forestiller os, at du:

 • Er enten nyuddannet eller har et par års erfaring – gerne i samspillet mellem IT, forretning og organisation, fx som IT-projektleder eller konsulent
 • Har en passion for IT og digitalisering
 • Har en relevant kandidatgrad, fx cand.merc., cand.it. eller cand.scient.  
 • Har særdeles stærke formidlingsevner skriftligt såvel som mundtligt og er flydende i dansk og engelsk
 • Har erfaring med arbejde i powerpoint og excel

Vi sikrer din udvikling!
Vi har mange års erfaring med at tage imod nyuddannede kolleger, og et setup der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share