Developers med erfaring

Vi søger dygtige udviklere med erfaring til vores Application Services, der fra dag ét kan være med til at sikre, at vores IT-løsninger bliver ved med at klare den opgave, de er sat i verden for at løse.

Har du lyst til at udvikle dine evner i vores Application Services og Danmarks dygtigste softwaremiljø?

  • Vil du fortsætte din karriere hos et af Danmarks dygtigste IT-konsulenthuse, hvor du får fantastiske udviklingsmuligheder og arbejder på nogle af de mest betydningsfulde IT-projekter i Danmark?
  • Og kan du se dig selv blandt exceptionelle kolleger?  

”Det er den ekstremt høje faglighed, de mange forskellige projekter og de dygtige kolleger, der gør det interessant for mig. Her specialiserer jeg mig inden for flere forskellige områder.” fortæller 33-årige Mikkel, Developer i Netcompany og uddannet diplomingeniør.

Danmarks mest succesfulde IT-virksomhed
Hos Netcompany bliver du en del af Danmarks dygtigste IT-konsulenthus. Netcompany er gået fra start up i 2000 til sværvægter i den danske IT-branche. Selvom vi har rundet mere end 3.000 medarbejdere, er vi stolte af, at vi har bevaret en kultur med høj agilitet, lavt hierarki, hurtige beslutningsgange og ikke mindst et unikt sammenhold på tværs af virksomheden. Vi leverer forretningskritiske IT-løsninger og rådgivning, der hjælper vores kunder med at opnå markante forretningsfordele og effektiviseringer ved udnyttelse af den nyeste teknologi. Vores fokusområder er forretningsapplikationer, portaler og systemintegration, systemforvaltning og drift, leveret on-location såvel som i skyen.

Høj faglighed som karrierevej
Netcompanys Application Services består af mere end 150 dygtige medarbejdere, der står for opgradering, videreudvikling og drift af vores kunders eksisterende løsninger. Det indebærer bl.a.: 

  • Tilpasning af kommunernes eksisterende sag og dokumenthåndteringssystemer, så de følger de nyeste trends inden for digitalisering af offentlige arbejdspladser
  • Optimal digital understøttelse af projektstyring hos nogle af landets førende bygherrerådgivningsvirksomheder
  • Videreudvikling af state-of-the-art digitale platforme hos flere af landets største energivirksomheder

Som developer bliver du en del af en enestående gruppe af talentfulde og veluddannede IT-professionelle, der arbejder dedikeret med hands-on kodning og alle faser af udviklingsprocessen.

Du kommer til at arbejde med mange typer løsninger, hos mange typer kunder, bygget på mange forskellige teknologier. Det varierer, hvilken teknologi du arbejder med, men en stor del af vores opgaver løser vi på webbaserede teknologier som Java og .NET. Derudover er der mulighed for at arbejde med SharePoint, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SQL-server, Sitecore, EPiServer, Oracle Database, Oracle Service Bus og Weblogic Server.

Erfarne developer med ambitioner og lyst til faglige udfordringer

Du har et par års erfaring som developer, og du ser det som en god udfordring at have et job, hvor dialogen omkring teknologi foregår på et højt niveau både med kolleger og kunder.  

Uddannelsesmæssigt har du en baggrund som enten IT-diplomingeniør, bachelor i software eller lignende.  
Du er hurtig til at lære nye programmeringssprog, og du er flydende på dansk i skrift og tale.  

”Når jeg taler med kunderne, er samtalen med udgangspunkt i min faglighed som developer, så derfor blev jeg hurtigt god til kundekontakt. Og så skal du egentlig bare være kreativ inden for dit fag og kunne levere de geniale løsninger til kunderne. Fremtiden er teknologi og digitalisering. Her arbejder du med fremtiden. Jeg er overbevist om, at du bliver rigtig glad for det her,” slutter Mikkel.

Et unikt socialt miljø og stærkt fællesskab
Vi vægter det sociale meget højt og tager sjov meget alvorligt – faktisk mere end noget andet sted i branchen. Efter arbejde kan du derfor udfordre dine kolleger i vores sportsklubber eller fejre jeres løsninger til projektarrangementer og sammen få oplevelser ud over det sædvanlige.

Er du klar til solide udfordringer?
Din ansøgning, cv og karakterbevis skal uploades til vores rekrutteringssystem via linket.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com 

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Vestiging
Denmark
Solliciteren

Share