Telmore

Netcompany leverer nyt agilt billing-system til Telmore

Telmore får nyt billing-system, der blandt andet kan håndtere egne produktregler som f.eks. det innovative Telmore Play.

Udfordring

Telmore er digital udfordrer i den danske telebranche. Deres produkter er innovative, og de har fokus på at være fuldt online.

Telmores billing-platform var dog gennem årene blevet en hæmsko for innovationshastigheden. Der var også udfordringer med at håndtere det store pres ved fakturering ved månedsskifte. 

 
Løsning

Netcompanys engagement blev indledt med en analyse af Telmores udfordringer med deres eksisterende it-landskab, hvor analysen omfattede forretningsagilitet, stabilitet og omkostninger. 

Analysen dannede grundlag for beslutningen om at igangsætte hovedprojektet med komplet udskiftning af platformene med en ny, fleksibel og moderne platform. Processerne omfatter bl.a. fakturering, salg, rating, dunning, kundeservice med mere. 

Projektet var helt afgørende for Telmores fremtid og styregruppen, som omfattede hele direktionen, mødtes hver uge for at sikre hurtige beslutninger i projektet.

 
Resultater

  • Den agile billing- og kundeplatform ligger som et agilt lag uden om TDC-koncernens systemer. TDCs systemer håndterer telenetværket og afleverer data om trafikken til Telmore. Telmore kan dermed fakturere baseret på egne produktregler f.eks. fri facebook-trafik.

  • Projektet blev gennemført på 13 måneder med høj kvalitet og kundetilfredshed.

  • Den nye platform har gjort det muligt for Telmore at tage førertrøjen i den danske telebranche med bl.a. det innovative Telmore Play, som sætter fokus på content inklusiv tilbud på onlinemagasiner, e-bøger, streamingtjenester med mere.

Vil du vite mer?

Gustaf Löfberg

Country Managing Partner Denmark