Vi søger en kreativ grafisk Junior Consultant til at styrke Netcompanys globale brand

Jobbeskrivelse

Brænder du for grafisk design, og vil du være med til at sætte dit præg på den grafiske retning for Netcompanys globale brand. Så har vi en fantastisk mulighed for dig!

Vi forestiller os at du er i gang med en kreativ uddannelse med fokus på grafisk design og/eller visuel kommunikation og ønsker at supplere den med et relevant studiejob, hvor du har mulighed for at bringe alle dine kompetencer i spil og udfolde din kreativitet. Det visuelle udtryk spiller en stor rolle i måden, vi kommunikerer på og har høj prioritet.

 

En del af Netcompanys globale brandingteam

Du bliver en del af vores globale brandingteam, hvis primære opgave er at sikre, at vi løfter vores brand og aktiviteter til et konstant højt niveau i alle lande. Din dagligdag bliver på kontoret i København (vi bor overfor Kastellet), men du vil være i løbende kontakt med dine kolleger fra vores andre kontorer i 10+ lande.

Vi sætter en ære i, at det visuelle understøtter vores ambition om at være en professional IT-virksomhed, der sætter standarden højt og som samtidig tør skille sig ud. Der er kort fra tanke til handling, så du vil hurtigt kunne eksekvere på dine kreative ideer og se resultaterne af dit arbejde.

Du vil primært arbejde med:

 • Opsætte og redigere grafisk materiale i Adobe pakken (InDesign, Illustrator, Photoshop)
 • Layoute alt fra brochure og annoncer til simple grafikker i fx Illustrator eller InDesign.
 • Skabe digitale og offline kampagner
 • Udvikle af nye kreative koncepter
 • Mulighed for at være med til at understøtte videoproduktioner off-site og i vores studie i København

 

Bliv vores nye kollega

Vi forventer ikke, at du mestrer alle facetter i jobbet fra start, men skal du have succes i rollen som vores nye grafiske Junior Consultant, er det en forudsætning, at du brænder for grafisk design, og er vant til at arbejde i Adobe pakken. Derudover er det kun en fordel hvis du er nytænkende, udfordrende og kreativ med respekt for vores målgruppe, value proposition og vores stærke kultur.

Vi forestiller os, at:

 • Du er kreativ, passioneret og entusiastisk
 • Du læser på en relevant videregående uddannelse, med fokus på grafisk design, visuel/kreativ kommunikation eller lignende
 • Du ikke kan vente med at bidrage til fremstilling af materiale til kampagner og produkter – digital og fysiske – med høj eksponeringsgrad på tværs af lande
 • Du er ok med at der også kan snige sig lidt rugbrødsarbejde og opdatering af tidligere produceret grafisk materiale ind
 • Du har en god forståelse for grafisk design, detaljer og visuel kommunikation
 • Du er kommunikativ stærk på både dansk og engelsk
 • Du naturligvis arbejder i Adobe pakken (InDesign, Illustrator og Photoshop). Og har du allerede stiftet bekendtskab med Premiere Pro og After Effects er det kun et plus
 • Du vil gerne udvikle din portefølje

Og så er en af dine vigtigste kompetencer, at du kan formidle et budskab med overbevisning, entusiasme og forståelse for hvem dit publikum er.

 

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents til sportsklubber og meget andet. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan skabe de bedste resultater. Dette ikke mindst i vores brandingteam – vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

 

Send os en ansøgning
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Group Talent Attraction Manager, Rasmus Lampe Dohn på mail: rdd@netcompany.com

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt, og samtaler afholdes løbende.
Arbejdstiden er ca. 16 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

 

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share