Vi søger en ambitiøs Communications Consultant til at styrke vores globale brand

Jobbeskrivelse

Vi søger en ambitiøs Communications Consultant til at styrke vores brand, interne og eksterne kommunikation samt drive projekter inden for bl.a. diversity and inclusion (D&I) og naturligvis employer branding.  

Som vores nye Communications Consultant har du en spændende mulighed for at understøtte Netcompanys brand samt styrke vores interne og eksterne kommunikation. Som OMXC25 virksomhed, sætter vi også den kommunikative barre højt og udvikler vores kommunikationsindsatser løbende, så vi fastholder vores stærke corporate og employer brand. I stillingen vil du få spændende muligheder for at arbejde med mange aktuelle temaer på et væld af platforme. Du vil både arbejde på det strategiske plan samt eksekvere på den løbende kommunikation, så du skal være analytisk og have lyst til at smøge ærmerne op.

Employer branding er et højt prioriteret område i Netcompany, så dit arbejde vil fra dag 1 spille en vigtig rolle i den samlede kommunikation vi hver dag producerer og publicerer. Hos os er der kort fra tanke til handling, så du vil kunne se resultaterne af dit arbejde meget hurtigt.

En del af Netcompanys globale branding og marketing team
Du bliver en del af vores globale employer branding-team under Group HR og vil referere til Communications Senior Consultant, Charlotte Kring Lorentzen-Brandt. Employer branding teamets primære opgave er at sikre, at vi holder et højt niveau for vores brand og branding-aktiviteter i alle lande, hvor Netcompany opererer. Vores arbejdsområde spænder bredt og dækker employer branding, marketing og kommunikation, tæt forbundet med HR. Vi udbygger vores D&I-indsatser markant, så vi kan fortsætte med at fastholde og tiltrække de bedste medarbejdere i branchen. Derfor er der også behov for flere hænder til at drive vores initiativer på det område, i tæt samarbejde med HR og de lokale kontorer, som vi har tæt dialog med.

Din vigtigste opgave bliver at sikre, at vores kommunikation inden for de forskellige områder står snorlige, og at vi formår at udvikle os i takt med vores målgrupper – altid med øje for Netcompanys unikke DNA. En del af dine arbejdsopgaver vil indbefatte copywriting, så det er vigtigt, at du er omhyggelig med din pen – især på engelsk, som er vores foretrukne sprog til både intern og ekstern kommunikation. Du vil sammen med resten af teamet producere tekster til alt fra vores rapporter, website, SoMe, brochurer og præsentationer. Udover at have stærke skriftlige kompetencer, vil du også få behov for solide projektlederegenskaber. Disse kommer i spil, når du skal hjælpe med at eksekvere de projekter vi løbende sætter i søen – ofte i samarbejder på tværs af marketing, HR, branding og kommunikation.  

Din dagligdag bliver på kontoret på Grønningen i København, men du vil også få en stor berøringsflade i form af kollegaer fra vores andre kontorer flere steder i Europa.


Dine primære opgaver bliver at understøtte vores employer og corporate brand ved at:

 • skrive og skabe content til vores digitale platforme – website, nyhedsbreve og SoMe
 • udarbejde skriftligt content til kampagnemateriale, brochurer, whitepapers og rapporter
 • drive forskellige HR-projekter, eksempelvis inden for D&I området
 • producere løbende kommunikation på vores interne kanaler, såsom vores Intranet
 • udarbejde Power Point-præsentationer
 • bidrage til ad hoc projekter

Bliv vores nye kollega
Skal du have succes i rollen som vores nye Communications Consultant, er det en forudsætning, at du har et drive og et engagement udover det sædvanlige. Du skal brænde for både at arbejde strategisk og på et ”hands on” niveau, hvor du selv eksekverer og formidler. Du kommer til at bygge videre på et stærkt fundament og sammen med dine branding-kollegaer vil du hurtigt få opbygget et stærkt netværk i hele organisationen. Derudover skal du være nytænkende, udfordrende og kreativ med respekt for vores målgruppe, værdier og vores stærke kultur.

Vi forestiller os, at:

 • Du har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau, f.eks. cand.comm., IVK, cand.merc.(kom) eller lignende
 • Du har et par års erfaring fra en lignende stilling
 • Du er meget stærk kommunikativt på både dansk og engelsk – på skrift og i tale
 • Du er kreativ og idérig, men samtidig struktureret og detaljeorienteret
 • Du er god til at skabe relationer – både internt og eksternt
 • Du er dygtig til at drive projekter med mange stakeholdere på forskellige niveauer

Du har formentlig et par års erfaring som kommunikatør og ønsker at tage karrieren til det næste niveau. Du får et stort ansvar og har mulighed for at sætte dit aftryk på mange forskellige områder, der vil definere Netcompanys fremtidige succes.

Du er vedholdende, målrettet og kan arbejde både selvstændigt og som del af et team. Vigtigst er dog, at du er en dygtig skriftlig formidler, som forstår at finde den spændende vinkel og samtidig have øje for detaljen i dit produkt.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold og vi prioriterer det sociale meget højt. Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents til sportsklubber og meget andet. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan skabe de bedste resultater. Dette ikke mindst i vores branding team – vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

Er du klar til udfordringen?
Vil du være med på holdet, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Communications Senior Consultant, Charlotte Kring Lorentzen-Brandt på cklb@netcompany.com.

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share