Talent Network 2022

Selskapsbeskrivelse

 

Er du morgendagens teknolog og ønsker å utfordre deg selv, lære og bygge nettverk?

Nå kan du få en unik mulighet. Netcompany ønsker å invitere 10 studenter fra Norge ned til et slott utenfor København. Her vil du møte teknologistudenter fra de ulike landene hvor vi har kontor for en faglig og sosial nettverkssamling!

Tidligere studenter beskriver Talent Network som spennende, nervepirrende, virkelighetsnært og veldig morsomt. Bli med på neste års store happening hvor du blir utfordret faglig og personlig med det som kan bli din nye arbeidsgiver!

Hva er Talent Network?

Netcompany Talent Network er et arrangement som blir avholdt på spektakulære Holckenhavn Slott i Danmark. Her møtes talentfulle studenter fra Norge, Sverige, Danmark, Nederland og England for en innholdsrik dag. Formiddagen vil bestå av teambuilding med morsomme aktiviteter som rebusløp, kanopadling og «edderkoppnett». Øvelsene skaper samhold og bygger tillit, og vil gagne deg og teamet ditt i ettermiddagens casearbeid hvor samarbeidsevner, kreativitet og konsentrasjon er viktig for å lykkes. Casen vil være en reell problemstilling som gir innsikt i arbeidsoppgavene og utfordringene en konsulent i Netcompany møter. På kvelden er det festmiddag der man kan nyte god mat i godt selskap, og det blir tid til å bygge nettverk med andre studenter og konsulenter i Netcompany.

 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som går 3. klasse og studerer informatikk, datateknologi, kommunikasjonsteknologi eller lignende. Du er også en som kan vise til gode akademiske resultater, engasjement gjennom verv, relevant erfaring gjennom deltidsjobb eller faglig interesse gjennom hobbyprosjekter. Egenskaper vi ser etter hos talentene vi ønsker å invitere med oss på Talent Network er i stor grad å være lærevillig, hjelpsom, fleksibel, omgjengelig, like å ta ansvar og evne til å kommunisere.

Turen er fra 16.-18.mars 2022, men selve aktivitetsdagen blir på torsdagen. Reise og opphold vil bli dekket av Netcompany, og vi som tar fly fra Norge får to overnattinger i Danmark. Etter turen blir utvalgte studenter invitert til intervju for summer internship for sommeren 2023 og/eller fast jobb.

Vi har et begrenset antall plasser så meld din interesse nå for å bli med på en uforglemmelig tur!

Hvem er vi?

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. For å kunne levere de beste ende til ende IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. Ved å kontinuerlig støtte og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelige opptatt av å være helt i forkant, og som tar ansvar for alle aspekter av et prosjekt.

Hvordan søker jeg?

Send inn din CV, motivasjonsbrev og dine foreløpige karakterer og vi vil vurdere kandidater fortløpende.

Søknadsfrist: 6. desember 2021 – men søk gjerne før da vi går igjennom søknader løpende.

Kontakt: Har du noen spørsmål om Talent Network kan du gjerne sende en mail til juliss@netcompany.com.

I Netcompany ønsker vi at de ansatte skal reflektere samfunnet rundt oss og vi ser verdien av å ha en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror at dette er sentralt for vår suksess, og vi inviterer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Ytterligere informasjon

I Netcompany ønsker vi at de ansatte skal reflektere samfunnet rundt oss og vi ser verdien av å ha en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror at dette er sentralt for vår suksess, og vi inviterer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share