Talent Acquisition Consultant til vårt Oslo-kontor

Selskapsbeskrivelse

Netcompany er et nord-europeisk IT-selskap med ansatte i Norge, Danmark, Polen, Nederland, Storbritannia og Vietnam. Vi holder til i splitter nye lokaler i Oslo sentrum og har nylig åpnet kontor i Trondheim. Med en markant vekst de siste årene teller vi nå ca. 300 ansatte i Norge, og ambisjonen er å fortsette dette eventyret i månedene og årene som kommer - både her i Norge og internasjonalt. Vi styrker derfor Talent Acquisition-teamet ytterligere og ser etter deg om ønsker ansvar fra start og muligheten til å bygge solid erfaring med rekruttering av IT-talenter!

Talent Acquisition Consultant i Netcompany

La oss begynne med hva du kan vente deg som Talent Acquisition Consultant hos oss i Netcompany. Henrik Bie ble en del av teamet våren 2021 og gir deg en oppsummering av 7 ting han lærte i løpet av sitt første halvår i Netcompany:

 • Teknologibransjen er nesten raskere enn lynet
 • Det er lov å være ny!
 • Det er lov å stille "dumme" spørsmål
 • I Netcompany står du aldri alene
 • Teknologer er superhelter med tekniske superkrefter som er med å lage løsninger som Smittestopp, Koronapass og Nabohjelp
 • Partnere i dress er ikke så skumle som de ser ut som
 • Det er ikke mer som er givende enn å nå mål sammen med teamet ditt!

Som Talent Acquisition Consultant i Netcompany har du en tempofylt hverdag der du bidrar til vår videre vekst ved å tiltrekke, finne og ansette både nyutdannede og erfarne IT-talenter. Du vil ha et selvstendig ansvar for egne rekrutteringsprosesser samtidig som du utgjør en helt sentral del av et team som er opptatt av å sparre med hverandre, samarbeide godt og ikke minst ha det gøy sammen! 

Arbeidshverdagen din vil blant annet bestå av følgende:

 • Rekruttering av IT-profiler med fokus på oppsøkende arbeid - fra søk til signering. 
 • Koordinering og gjennomføring av intervjuer
 • Rolle som sparringspartner og rådgiver innenfor rekrutteringsfaget - både innad i Talent Acquisition-teamet og ut mot forretningen. 
 • Deltakelse i Employer Branding aktiviteter som bidrar til å tiltrekke oss de rette kandidatene; vi gjør alt fra karrieredager og studentarrangementer til suksessen "Kvinner i Tech" som vi arrangerer årlig. 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som kan vise til relevant høyere utdanning med gode resultater. Du har et par års erfaring fra tilsvarende rolle med rekruttering av IT-talenter. Gjennom denne erfaringen har du jobbet hands-on i ulike faser av rekrutteringsprosessen, og har tilegnet deg god kjennskap til ulike search-strategier og hva som kreves for å finne og tiltrekke seg IT-talentene. 

Vi jobber i et tøft marked, derfor er det viktig at du liker utfordringer, drives av tydelige mål og har evne til å håndtere mange baller i luften samtidig som du leverer kvalitet. Du får energi av å jobbe med mennesker, knytter lett kontakt med andre og bygger tillit. Gode kommunikasjonsevner og et løsningsorientert og strukturert hode er helt sentralt for å lykkes i rollen.

Du både snakker og skriver norsk på et profesjonelt nivå.

Hvorfor Netcompany? 

I Netcompany vil du bli del av et ungt og engasjert Talent Acquisition-team bestående av 7 rekrutterere og en Employer Branding-ansvarlig. Vi gleder oss til å få på plass et nytt tilskudd til teamet, og lover en lærerik hverdag med mye humor, der latteren sitter løst og vi tar vare på hverandre!

I Netcompany har vi flat struktur og lite hierarki, og du blir lett kjent med kollegaer på tvers av team og avdelinger gjennom et flust av sosiale aktiviteter som for eksempel fredagsbar, kinoklubb, idrettsgrupper, sommerfest, årsfest, årlig vinter- og sommertur og masse mer!

Hvordan søker jeg?

Om dette høres spennende ut kan du sende inn en søknad og legge ved CV, vitnemål og eventuelle attester. Ta gjerne kontakt med vår Talent Acquisition Team Lead Helene Holth Brekke om du har spørsmål:

 • 45 63 30 95
 • heleneh@netcompany.com

Søknadsfrist er 1.februar 2022, men søk gjerne før da vi går igjennom søknader fortløpende.

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share