Talent Acquisition Consultant til vårt Oslo-kontor

Selskapsbeskrivelse

Netcompany er et nord-europeisk IT-konsulentselskap med over 3000 ansatte fordelt på Norge, Danmark, Polen, Nederland, Storbritannia og Vietnam. Vi ser nå etter en ny rekrutterer til vårt HR-team som som ønsker å ta steget videre i et selskap i sterk vekst!

Jobbeskrivelse

Som Talent Acquisition Consultant i Netcompany har du en tempofylt hverdag der du bidrar til vår videre vekst ved å tiltrekke, finne og ansette både nyutdannede og erfarne IT-talenter. Du vil ha et selvstendig ansvar for egne rekrutteringsprosesser - fra søk etter kandidater til endelig jobbtilbud. Du vil i tillegg være involvert i planlegging, organisering samt utførelse av ulike typer Employer Branding-aktiviteter for å kunne tiltrekke oss de rette kandidatene. Som rekrutterer hos oss er du en viktig del av et HR-team som samarbeider tett i det daglige og lærer mye av hverandre!

Kvalifikasjoner

Vi tror du kan vise til relevant høyere utdanning med gode resultater og at du gjerne har 1-3 års erfaring med rekruttering av IT-talenter. Gjennom denne erfaringen har du jobbet hands-on i ulike faser av rekrutteringsprosessen, og har tilegnet deg god kjennskap til ulike search-strategier og hva som kreves for å finne og tiltrekke seg IT-talentene. Du har gjerne erfaring fra planlegging og organisering av arrangementer for kandidater - men dette er ikke et krav. 

Du liker utfordringer, drives av tydelige mål og har evne til å håndtere mange baller i luften samtidig som du leverer kvalitet. Som person er du glad i mennesker, knytter lett kontakt og bygger tillit. Du vet at lagarbeid er det som gir best resultat over tid.

I Netcompany er vi opptatt av gode kvalitative prosesser, og vi legger mye tid i det som vi kaller for vårt håndverk for å skape en kandidatreise som overgår alt annet. Du tenker derfor kvalitet i alle ledd og ønsker å jobbe for å forbedre våre prosesser, med en interesse for HR og rekruttering som fag. 

Siden du skal jobbe med rekruttering av IT-konsulenter er det imperativt at du har en interesse for moderne teknologi og har en overordnet forståelse for ulike programmeringsspråk, rammeverk og prosesser. Vi jobber i et tøft marked, så det er derfor viktig at du har gode kommunikasjonsegenskaper og at du skaper gode relasjoner med kandidater. 

Du både snakker og skriver norsk på et profesjonelt nivå.

Ytterligere informasjon

Å være en del av HR-teamet i Netcompany er både lærerikt og morsomt! Til daglig får jeg mange faglige utfordringer og muligheten til å ta ansvar i rollen som rekrutterer. Vi er et utrolig bra team som jobber svært godt sammen!

Du vil bli en del av vårt fantastiske HR-team bestående av 7 personer. Sammen med HR-teamet, både lokalt og globalt, vil du være med og bygge et moderne og nytenkende rekrutteringsteam, og du vil få svært gode lærings- og utviklingsmuligheter innenfor ditt fagområde.

Hvordan søker jeg?

Om dette høres spennende ut kan du sende inn en søknad og legge ved CV, vitnemål og eventuelle attester. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen på hr.no@netcompany.com. 

Søknadsfrist er 31.mars, men søk gjerne før da vi går igjennom søknader fortløpende.

Vi følger myndighetenes retningslinjer hva gjelder COVID-19 og kjører store deler av intervjuprosessen digitalt for å bidra til å redusere smittespredning.

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share