Systemadministrator med interesse for Microsoft SQL

Jobbeskrivelse

Har du interesse for og erfaring med Microsoft teknologier, og brænder du for at arbejde med forretningskritisk applikationsdrift? Så har du nu muligheden for at blive vores nye Systemadministrator i Netcompany Operations, hvor du vil få en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest spændende løsninger.

Netcompany Operations er en veletableret og ambitiøs driftsorganisation med 160+ teknikere, der står for alt fra samfunds- og forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre og i public cloud. Diversiteten i vores kunder er stor og spænder bredt fra mindre private virksomheder til store projekter for det offentlige. Vi er ikke interesserede i drift for driftens skyld, men arbejder med drift ud fra en vision om at gøre en forskel for vores kunders forretning. Vi forventer, at du skal have lyst til det samme!

Ny teknologi og intelligente løsninger er en prioritet i Netcompany Operations, og vi søger lige nu en Systemadministrator med stærke kompetencer inden for Microsoft Enterprise-løsninger og passion for at arbejde med Microsoft SQL DBA og PowerShell.  

En udfordrende og spændende hverdag 
Netcompany har skåret ned på bureaukratiet samt de tunge arbejdsgange og fyldt hverdagen med sjove, spændende og udfordrende opgaver. Miljøet er skabt til de medarbejdere som ønsker en alsidig og udfordrende hverdag. Vi samarbejder med Danmarks dygtigste IT-konsulenter og teknikere i en organisation, der er toptunet til at levere de bedste løsninger på markedet.

Du vil blive en del af vores Windows team bestående af 12 dedikerede teknikere, der fokuserer på optimering og applikationsdrift af store Enterprise Microsoft-løsninger. Du vil få stort ansvar og medbestemmelse fra dag ét, og du vil spille en central rolle i etablering og optimering af nuværende og fremtidige løsninger, samtidig med, at du har direkte kontakt til vores kunder.

Dine arbejdsopgaver som Systemadministrator vil være mangfoldige, men vil primært være:

  • Drift af én eller flere forretningskritiske løsninger, herunder sikring af kontinuerlig og korrekt overvågning og backup, samt scripting og tuning af driftsplatformen
  • Samarbejd med resten af teamet i Netcompany Operations ift. fejlfinding, optimering og sikkerhed, herunder deltagelse i sikkerhedstest såvel som incident, problem og change håndtering
  • Deltage i projektarbejde såsom store etablerings- og transitionsprojekter, dette inkluderer planlægning og gennemførsel af konkrete driftsopgaver

Har du mod på at arbejde som Microsoft SQL Server Database Administrator, vil der også være rig mulighed for mange spændende opgaver i relation til denne platform.

Om vores nye kollega

  • Alle i Netcompany Operations har en IT-teknisk baggrund og stor passion for IT-drift. Som vores nye kollega skal du have det samme, og vi ser gerne, at du har erfaring med Microsoft teknologier og drift af løsninger fra en lignende stilling
  • Det betragtes som en fordel, hvis du har erfaring med Microsoft SQL DBA og PowerShell
  • Du behersker dansk i skrift og tale

Du vil både få mulighed for at tillære nye teknologier og specialisere dig yderligere i de teknologier, du allerede mestrer – det er derfor dit engagement, din lyst til at lære og dit store drive, der er en forudsætning for, at du får succes i stillingen.

PET sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelse i vores Netcompany Operations.

Vi sikrer din udvikling!

Vi har mange års erfaring med at tage imod nyuddannede kolleger, og et setup der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share