Studentmedhjelper til Netcompany HR

Selskapsbeskrivelse

Er du student og ønsker å få et forsprang på en karriere innen HR? I Netcompany er det nå en unik mulighet for deltidsjobb som Junior HR Consultant for deg som vil ta ansvar for ulike administrative, koordinerende og rekrutteringsrelaterte HR-oppgaver i et selskap som jobber med med viktige samfunnsoppdrag!

Netcompany er et nord-europeisk IT-konsulentselskap med over 3000 ansatte fordelt på Norge, Danmark, Polen, Nederland, Storbritannia og Vietnam. Vi lager digitale løsninger som forenkler og forbedrer hverdagen til Norges innbyggere. Med et etablert kontor i Oslo sentrum og et nytt kontor i Trondheim har vi som HR-team store og viktige oppgaver foran oss, og er derfor på jakt etter en positiv og strukturert student til en deltidsjobb i vår HR-avdeling.

Jobbeskrivelse

I Netcompany HR jobber vi med oppgaver innenfor rekruttering, employer branding og People Development. Som Junior HR Consultant vil dine primære arbeidsoppgaver være å assistere oss med ulike administrative oppgaver knyttet til disse områdene. Dette kan blant annet innebære selvstendig ansvar for følgende:  

  • Koordinering av rekrutteringsprosesser, employer branding-arrangementer og onboarding av nyansatte
  • Kommunikasjon og koordinering med kollegaer i HR-avdelingen og forretningen
  • Utarbeidelse av tekster til stillingsannonser, samt håndtering og oppdatering av disse på ulike jobbportaler og vår hjemmeside 
  • Registrering av nyansatte og løpende dataoppdatering i vårt HR-system 
  • Besvare og følge opp henvendelser fra ansatte 
  • Ad hoc HR-oppgaver etter behov

Hvem er du? 

Vi ser etter deg som er i gang med eller skal begynne på en mastergrad innen HR-relaterte fag, og kan vise til sterke akademiske resultater. Du er pliktoppfyllende, ansvarsfull, service-innstilt og kvalitetsbevisst. Du trives i en hektisk hverdag der du evne å sjonglere både studier og jobb på en god måte.

For å lykkes i rollen som HR Junior Consultant er det en forutsetning at du har et engasjement og lidenskap for HR -og rekrutteringsfaget. Du trives med en variert arbeidsdag, stiller opp for kollegaer og er strukturert og selvgående som person. 

Videre ser vi for oss at du:

  • Har sterke kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk  
  • Har mulighet til å jobbe ca. 2 dager i uken ved siden av studiet. 
  • Er en lagspiller som ønsker å utgjøre en forskjell sammen med resten av HR-teamet.
  • Er fleksibel og tar utfordringer på strak arm!

Hva kan vi tilby?

Du vil i Oslo bli en del av vårt fantastiske HR-team bestående av 6 personer. Sammen med HR både lokalt og globalt vil du være med og få unik innsikt i og erfaring med hvordan vi jobber innenfor HR.

I Netcompany har vi flat struktur og lite hierarki, og du blir lett kjent med kollegaer på tvers av team og avdelinger gjennom et flust av sosiale aktiviteter som for eksempel fredagspils, kinoklubb, quizgruppe, fotballag, squash, sommerfest, årsfest, årlig vinter- og sommertur. 

Hvordan søker jeg?

Om dette høres spennende ut kan du sende inn en søknad og legge ved CV, karakterutskrift og eventuelle attester. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen på hr.no@netcompany.com. 

Søknadsfrist er 1. juli 2021, men søk gjerne før da vi går igjennom søknader fortløpende.

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Ytterligere informasjon

Vi følger myndighetenes retningslinjer hva gjelder COVID-19 og kjører store deler av intervjuprosessen digitalt for å bidra til å redusere smittespredning.

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share